Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!



Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε παράταξη μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου εμπόδιζαν την πρόσβαση στους χιλιάδες διαδηλωτές, που παρέμεναν στο χώρο της πλατείας φωνάζοντας συνθήματα. Μετά τις πρώτες φραστικές αντιπαραθέσεις, άρχισαν τα επεισόδια με συμπλοκές και δακρυγόνα.

Ο αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Πανπειστημιακό Νοσοκομείο με μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι κουκουλοφόροι που προκάλεσαν τα επεισόδια, πέταξαν εναντίον του αστυνομικού διευθυντή ένα καδρόνι και τον τραυμάτισαν στο μέτωπο. Δέκα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


Οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν λίγο πριν από τις 21.00 από την Περιφέρεια Ηπείρου, με κατέυθυνση προς την Λ.Δωδώνης, ανάβοντας φωτιές σε κάδους.

Η αστυνομία παραμένει παρούσα έξω από το κτήριο της Περιφέρειας και η ατμόσφαιρα στο... κέντρο της πόλης είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα.
epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: