Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αριστερά τάγματα εφόδου κρυμμένα πίσω από τα ΜΑΤ προκάλεσαν νέα έκτροπα στο Εφετείο


Περιύβριση νεκρών από το άθλιο αριστερό παρακράτος - Πλήρης υπόθαλψη από τις κρατικές αρχές
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι αποχώρησε η έδρα από την αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών. Η Πρόεδρος αποφάσισε τη διακοπή της συνεδρίασης και εκείνη την ώρα ομάδες αριστεριστών οι οποίες κάθονταν πίσω από τα έδρανα των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και νωρίτερα είχαν προκαλέσει επεισόδια, άρχισαν να φωνάζουν μέσα στην αίθουσα συνθήματα όπως «Φασίστες Κουφ... έρχονται Κρεμάλες» και «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

Έφτασαν μάλιστα μέχρι του σημείου να προσβάλλουν τη μνήμη των δολοφονηθέντων μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, φωνάζοντας το εμετικό σύνθημα «Φουντούλης -Καπελώνης ήταν η αρχή, όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη».
Να τονίσουμε ότι σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη φρικτή δολοφονία των δύο νεαρών Χρυσαυγιτών.

Νωρίτερα η ίδια ομάδα αναρχικών, την ώρα που εισέρχονταν στο δικαστήριο, επιτέθηκε και χτύπησε απρόκλητα πολίτες που βρίσκονταν στον προθάλαμο του δικαστηρίου χωρίς να γίνει καμία σύλληψη ή έστω προσαγωγή. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα στην αίθουσα έγινε αποπνικτική. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη διακοπή της συνεδρίασης για χρονικό διάστημα περίπου 45 λεπτών.
Επιπλέον, περί τις 08 το πρωί, πριν την έναρξη της δίκης, πολίτες που προσέρχονταν στο δικαστήριο ακινητοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις σε σημείο της οδού Δέγλερη όπου διέτρεξαν κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, καθώς δέχονταν βροχή από πέτρες από ομάδες εγκληματιών-αριστεριστών που δρούσαν ανενόχλητοι από το ορμητήριό τους στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σαν να μην έφτανε μάλιστα, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κατά των πολιτών! Περιττό να λεχθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε καμία σύλληψη ή έστω προσαγωγή των δραστών.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, συνήγοροι της υπεράσπισης διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός και ζήτησαν να έρθει ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης να δώσει εξηγήσεις. Είναι φανερό ότι ομάδες του αριστερού και αναρχικού χώρου δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας, γεγονός που διαταράσσει το ήρεμο κλίμα που είναι απαραίτητο για τη διεξαγωγή της δίκης.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου με την υπόλοιπη κατάθεση του Πουλικόγιαννη, στελέχους του ΚΚΕ.
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: