Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις” στην αντικατοχική πορεία των αδελφών μας Κυπρίων - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βροντοφώναξαν “Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις” στην αντικατοχική πορεία των αδελφών μας Κυπρίων - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ
Από την πολύ δυναμική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σημαδεύτηκαν οι σημερινές αντικατοχικές εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Με αφορμή την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους, οι αδελφοί μας Κύπριοι πραγματοποίησαν πορεία προς την τουρκική πρεσβεία και έπειτα τον Άγνωστο Στρατιώτη.


Το δυναμικότερο κομμάτι της πορείας αποτέλεσαν και φέτος εκατοντάδες μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος. Με ελληνικές σημαίες, εθνικιστικά λάβαρα και με τα συνθήματα "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις" και "Τούρκοι δεν ξεχνώ - Θα εκδικηθώ" έκαναν την ατμόσφαιρα έξω από την τουρκική πρεσβεία να δονείται.

Μπροστά στον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό κάηκαν σημαίες της τουρκίας και του ψευδοκράτους, ενώ τα καπνογόνα έκαναν την νύχτα-μέρα.



Στη συνέχεια, στον Άγνωστο Στρατιώτη, ενωμένοι ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και σε στάση προσοχής επαναλάβαμε το αθάνατο μήνυμα της ΕΟΚΑ για Ελευθερία και για Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

Η κατοχή του βόρειου κομματιού της Κύπρου μας και η αναγνώριση του ψευδοκράτους είναι για μας τους Εθνικιστές μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Τα αδέλφια μας στην Κύπρο στενάζουν και η μισή σχεδόν νήσος βρίσκεται υπό κατοχή από τις δυνάμεις του Αττίλα. Δεν ξεχνούμε την εισβολή. Δεν ξεχνούμε τις ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Βίντεο από την πορεία:
Περισσότερες φωτογραφίες:













http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: