Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Ο Τσίπρας δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ


"Αφού η Νέα Δημοκρατία σέβεται τους αγώνες της αριστεράς, τότε γιατί καρπούται τον λαό της Δεξιάς;
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, όπου σχολίασε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.
Αρχικά, επισήμανε πως ο Αλέξης Τσίπρας που πήγε στην Κούβα για να τιμήσει τον τελευταίο σκληρό κομμουνιστή δικτάτορα, μιας ιδεολογίας που ιστορικά έχει χρεοκοπήσει, δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα! Ακολούθως, σημείωσε την υποκρισία και την διπροσωπία της Νέας Δημοκρατίας: "Αφού η ΝΔ σέβεται τους αγώνες της αριστεράς, τότε γιατί καρπούται τον λαό της δεξιάς;"
Υπογράμμισε πως μετά και την νίκη του Τραμπ, εθνικιστικός άνεμος πνέει σε όλη την Ευρώπη με την επερχόμενη νίκη των πατριωτικών δυνάμεων σε Γαλλία, Αυστρία και Ολλανδία. Αναφορικά με την άνοδο του Γκέερτ Βίλντερς στην Ολλανδία τόνισε πως αυτή επήλθε ύστερα από την δίωξη κατά του κόμματος του, όπως έγινε και στην Ελλάδα με την σκευωρία Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής.
Η συνολική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στην ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και όχι της Νέας Δημοκρατίας που θα συνεχίζει την ίδια μνημονιακή πολιτική.
Για την οικονομία δήλωσε πως συνεχίζεται η υποχωρητικότητα της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές - τοκογλύφους, την ίδια ώρα που κατατίθεται ένας εξοντωτικός για τους Έλληνες προϋπολογισμός που ζητά 51 δισ. ευρώ από φόρους!
Τέλος, τόνισε ότι όταν ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, το κόμμα θα αποδεσμευθεί και εν συνεχεία θα απελευθερωθούν οι φίλοι και οπαδοί του κόμματος που συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από ένα κλίμα διώξεων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: