Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Μάχες και στο “hot spot” των Διαβατών μεταξύ λαθρομεταναστών - Όπου να΄ ναι θα σκάσει το “κανόνι”!

Μάχες και στο “hot spot” των Διαβατών μεταξύ λαθρομεταναστών - Όπου να΄ ναι θα σκάσει το “κανόνι”!
Σε μάχη μεταξύ δύο ομάδων «προσφύγων», με ξύλα και πέτρες, εξελίχθηκε η διανομή φαγητού στο hot spot που βρίσκεται στο πρώην εργοστάσιο της Softex στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν αγρίως και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να σταματήσουν.
Είναι προφανές κι από τα συνεχή επεισόδια που σημειώνονται στα υπόλοιπα hotspots, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και δε θ’ αργήσει η μέρα που θα έχουμε γενικευμένη εξέγερση σ’ όλα τα hotspots. Συριζοψεκασμένοι, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!
Εθνικισμός.net 
Ακολουθεί η είδηση από τα τοπικά μέσα:
"Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο μεταξύ προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της Softex
Δυο ομάδες, συνολικά 15 ατόμων, με κοντάρια στα χέρια ήρθαν σε σύγκρουση εντός της δομής για το θέμα του φαγητού. Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στο πρώην εργοστάσιο της Softex, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Δυο ομάδες, συνολικά 15 ατόμων, με κοντάρια στα χέρια ήρθαν σε σύγκρουση εντός της δομής για το θέμα του φαγητού. Η επέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση, οι οποίοι καθησύχασαν τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, ενώ δεν αναφέρθηκε μέχρι στιγμής κάποιος τραυματισμός."
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: