Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Προσφυγικά μαχαιρώματα και απόπειρα βιασμού 15χρονης στο hot-spot του Σκαραμαγκά

Προσφυγικά μαχαιρώματα και απόπειρα βιασμού 15χρονης στο hot-spot του Σκαραμαγκά
Κάθε μέρα που περνά υπάρχει και ένα περιστατικό εγκληματικής επίθεσης η βιασμού από τα προσφυγάκια και μιλάμε για αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γιατί υπάρχουν πολλά περιστατικά που μένουν στο σκοτάδι μην τυχόν και κακολογηθούν οι κακόμοιροι πρόσφυγες.
Αυτήν την φορά τα προσφυγικά μαχαιρώματα έγιναν στο hot spot του Σκαραμαγκά, με αφορμή την απόπειρα βιασμού ενός 15χρονου κοριτσιού από τρεις άνδρες, μέσα στις σκηνές που έχουν στηθεί.Ανήλικος από το Ιράκ μαζί με έναν ακόμη συμπατριώτη του επιτέθηκαν με μαχαίρι και σιδερογροθιά εναντίον ενός 17χρονου επίσης από το Ιρακ, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και την πλάτη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής διαπίστωσαν την αιτία της επίθεσης. Ο 17χρονος τραυματίας μαζί με έναν 18χρονο, είχαν βοηθήσει συμπατριώτη τους σε απόπειρα βιασμού την 15χρονης αδερφής του δράστης της επίθεσης. Επιτηρούσαν την εξώπορτα του οικίσκου όπου ήταν η ανήλικη, ενώ εμπόδιζαν την μητέρα να αντιδράσει και βοήθησαν τον δράστη να εισβάλει στον οικίσκο, όπου ξεγύμνωσε την ανήλικη. Ωστόσο εγκατέλειψε την προσπάθειά του γιατί έφθασε εκεί ο 15χρονος αδερφός της και τον έτρεψε σε φυγή. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίθεση εναντίον των δραστών.
Η κατάσταση στα hot spot είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ανήλικοι (κατά πόσο είναι, είναι άλλο θέμα) επιτίθενται σε συμπατριώτες του και επιχειρούν να βιάσουν κοπέλες μικρής ηλικίας. Και το θέμα είναι  πότε θα αρχίσουν και τα περιστατικά εκτός των τοιχών των hot-spot.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιστήσουμε την προσοχή των κατοίκων που βρίσκονται κοντά σε κέντρα φιλοξενίας.
Εθνικισμός.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: