Σάββατο 23 Μαΐου 2020

“Nil desperandum!” - Αγώνας για τον Λαό ενάντια στον αντεθνικό διεθνή καπιταλισμό!

“Nil desperandum!” - Αγώνας για τον Λαό ενάντια στον αντεθνικό διεθνή καπιταλισμό!
Όταν ένα κάστρο πολιορκείται, όταν μία ολόκληρη Πατρίδα χάνεται, δεν συγχωρείται η οποιαδήποτε υποχώρηση, δεν πρέπει να έχει χώρο στις καρδιές μας η όποια ηττοπάθεια εν ονόματι μιας λογικής των αριθμών, ενός “ρεαλισμού”, που εάν τον είχαμε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχαμε καν! 
Ήτανε κτύπημα σκληρό η πολιτική σκευωρία του 2013 και συνέχεια, μοιραία, αυτού του πολέμου, που εκτός των άλλων υπήρξε ένας πολυετής πόλεμος λάσπης και “δολοφονίας χαρακτήρων” ήταν η χαμένη μάχη της 7ης Ιουλίου 2019.
Όσοι απομείναμε Πιστοί, όμως, μαζέψαμε τα κομμάτια της ψυχής μας και έγινε η πίκρα μας για τις θέσεις που έμειναν ξαφνικά δίπλα μας άδειες, δύναμη και πείσμα! Να ξανακτίσουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των ονείρων μας! Έτσι, χωρίς καμία ταπεινή σκοπιμότητα και προσωπικό συμφέρον ή φιλοδοξία, γιατί το θέλουμε, γιατί πρέπει, γιατί είναι αυτή η Ιδέα μας και δεν λογαριάσαμε και δεν λογαριάζουμε τα μοιρολόγια αυτών που θρηνούσαν και θρηνούν, που λένε ότι όλα είναι χαμένα, που ζητούν να αυτομαστιγωθούμε, εμείς που δεν προδώσαμε γι’ αυτούς που μας προδώσανε!
Τίποτε σε αυτόν τον κόσμο δεν μένει ίδιο. Όλα αλλάζουν και μάλιστα ζούμε τον τελευταίο καιρό και θα ζήσουμε και στα χρόνια που έρχονται την προσπάθεια να επιβληθεί μια παγκόσμια αλλαγή ενάντια στην οποία πρέπει να αντισταθούμε. 
Οι δυνάμεις του παγκόσμιου καπιταλισμού, με ένα ιδεολόγημα, που καλλιεργούν δεκαετίες, την παγκοσμιοποίηση, προσπαθούν να καταστρέψουν Έθνη και Πατρίδες και στην Πατρίδα μας αυτό εκπροσωπούν όλες οι δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου, ολόκληρο το σύστημα.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα, που θα δώσει με δόγμα τα λόγια του εθνικού κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά “υπέρ την νίκην η δόξα”, καλείται να σώσει την Πατρίδα και την Αξιοπρέπειά των αγωνιστών της και πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι δύναμη θα αντλήσουμε μόνο από τον Λαό, από τους εργάτες και τους αγρότες, από την νεολαία και όχι από καιροσκόπους πολιτικάντηδες, Δεν θέλουμε βουλευτές, θέλουμε αγωνιστές! 
Και ο αγώνας μας πρέπει να είναι ξεκάθαρος ενάντια στην αντεθνική πολιτική του καπιταλισμού είτε αυτή λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, που μας προδίδει, είτε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που έχει οδηγήσει τον Έθνος μας σε αυτήν την παρακμή.
Οι καιροί δεν περιμένουν και εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τους καιρούς. Οι δυνάμεις οι πολιτικές που σήμερα κυριαρχούν είναι βέβαιο ότι γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την φθορά και ένα μεγάλο μέρος του Λαού θα τους γυρίσει την πλάτη! Οι αληθινοί Επαναστάτες πρέπει να πάρουν στο πλευρό τους αυτούς, που θα είναι “επαναστατημένοι” από την δυστυχία που έρχεται. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Σε αυτό το προσκλητήριο μάχης όσοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν αγώνα για Ιδέες χωρίς να προσδοκούν αξιώματα και μισθούς, είναι καλοδεχούμενοι.
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: