Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Μεγάλα ξεφτιλίκια: Ελληνικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τα Σκόπια για να χαιρετίσουν την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ!

Μεγάλα ξεφτιλίκια: Ελληνικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τα Σκόπια για να χαιρετίσουν την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ!
Αυτοί είναι οι δήθεν «μακεδονομάχοι» της Νέας Δημοκρατίας που σουλάτσαραν στα συλλαλητήρια για να μαζεύουν ψήφους! Η κίνηση αυτή, ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ΑΘΩΩΣΗ της κυβέρνησης Τσίπρα στην Βουλή, για την προδοσία της Μακεδονίας μας.
Δύο μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, συνοδευόμενα από τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν σήμερα πάνω από τα Σκόπια, προκειμένου να καλωσορίσουν την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Την υπέρπτηση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Κέιτ Μπερνς και η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ράντμιλα Σεκερίνσκα.
Υπενθυμίζουμε ότι τα Σκόπια – που η ελληνική κυβέρνηση έχει επισήμως αναγνωρίσει με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», έγιναν το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ στις 27 Μαρτίου 2020, επί κυβερνήσεως του «εθνικόφρονα» Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν άσκησε κανένα βέτο.

Θυμίζουμε επίσης ότι προεκλογικά, πλήθος πολιτευτών και σημερινών υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ, έτρεχαν στα παλλαϊκά συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας για να μαζεύουν ψήφους, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει προεκλογικά ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: