Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Πιστός, αντισυστημικός και εναντίον ΟΛΩΝ!

Πιστός, αντισυστημικός και εναντίον ΟΛΩΝ!
Στον αιώνα που διανύουμε η ανθρωπότητα καλείται να απαντήσει σε ένα και μοναδικό ερώτημα και να αντιμετωπίσει ένα και μοναδικό διακύβευμα. Στην σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά όπως έχει αποδείξει και η Ιστορία, ένας βασικός διαχωρισμός υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων: αυτοί που επέμειναν και παρέμειναν σταθεροί και αυτοί που λύγισαν και άλλαξαν. 
Αυτοί που "φυλάττουν Θερμοπύλες" και αυτοί που παρασύρθηκαν από το ρεύμα. Αυτοί που μένουν βαθιά ριζωμένοι στις Αξίες, τα Ιδανικά και την Ιδέα ενάντια στο σύστημα και που... ενσωματώνονται. Το μείζον διακύβευμα και διαχωρισμός της εποχής μας είναι ένας: Σύστημα και αντισύστημα. Οι τελευταίοι Πιστοί και αυτοί που αρέσκονται στο τραγούδι των Σειρηνών. Αυτοί που ακολουθούν τον μοναχικό, σκληρό και κακοτράχαλο δρόμο και αυτοί που κάνουν ελιγμούς.
Αν υπάρχει λοιπόν ένας Έλλην πολιτικός άνδρας αυτού του αιώνα που φέρει με τιμή τον τίτλο του Αιώνια πιστού, αντισυστημικού και μαχητή εναντίον ΟΛΩΝ είναι ο ιδρυτής, ο Γενικός Γραμματέας και Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Ασυμβίβαστος και απροσκύνητος από τα πρώτα βήματα του μέχρι τώρα δεν συνθηκολόγησε και και δεν συμβιβάστηκε ΠΟΤΕ! Κρατώντας πάντα ψηλά την Σημαία του Αγώνα και του Εθνικισμού διώχθηκε βάναυσα για τις Ιδέες του και λοιδωρήθηκε όσο κανείς άλλος. Ο πολιτικός βίος του αντρός είναι διάσπαρτος από συκοφαντίες, παράνομες και άδικες φυλακίσεις και βρώμικο πόλεμο με κάθε μέσον. Ο λόγος είναι πολύ απλός και ξεκάθαρος που ένας άνθρωπος γίνεται διαχρονικά στόχος ενός ολόκληρου συστήματος: ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Ο δρόμος όχι για να συμπορευτείς, αλλά και απλώς να τον ακολουθήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολος και δύσβατος και δεν μπορούν όλοι να τον διαβούν. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να υψώσουν την Σημαία του Αγώνα. Εξάλλου, στο τέλος του δρόμου δεν θα τους περιμένει κάποιο σεντούκι με αργύρια, αλλά μονάχα το δάφνινο στεφάνι του ήθους, του καθήκοντος και της Αξιοπρέπειας.
Δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν μέχρι τέλους το ανηφορικό και μαχητικό μονοπάτι του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Όσοι όμως το κάνουν και φτάσουν μέχρι την κορυφή, θα καταλάβουν ότι άξιζε ο κόπος και οι θυσίες γιατί είναι ένας Αγώνας για την Αξιοπρέπεια.

Ζήτω ο Αρχηγός!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: