Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Λογαριασμός πολιτικού (και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) 3.700.000 ευρώ στην Ελβετία

Λογαριασμός πολιτικού (και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) 3.700.000 ευρώ στην Ελβετία
Η “δημοκρατία” γεννά τα σκάνδαλα ή τα σκάνδαλα την “δημοκρατία”;
Μέσα στα πλαίσια των απόνερων της λίστας Λαγκάρντ, διαβάσαμε εξώδικη δήλωση προς την εφημερίδα “δημοκρατία” του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του γνωστού για τις στενές του σχέσεις με τον Σαμαρά Σταύρου Παπασταύρου με το οποίο εξώδικο διαψεύδουν το δημοσίευμα για ανάμειξή τους στο “ξέπλυμα” 3.700.000 ευρώ του αποθανόντος παλαιού υπουργού Ιωάννη Μπούτου.
Το δημοσίευμα είχε τίτλο “Δεν ξεπλύναμε εμείς τα χρήματα του Μπούτου”, ο οποίος Μπούτος για να μαθαίνουν και οι νεότεροι, ήταν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και στην συνέχεια υπουργός του ΠΑΣΟΚ… Τα χρήματα αυτά του αποθανόντος ευρέθηκαν σε έναν ευγενή λογαριασμό Τράπεζας της Γενέβης και βεβαίως περιείχοντο στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ.
Έκπληξη μας δημιούργησε το δημοσίευμα! Είναι δυνατόν πολιτικοί της “δημοκρατίας” της μεταπολιτεύσεως, αυτού του έντιμου και αγγελικού καθεστώτος να έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία; Και όμως, αυτούς ψηφίζει ο ελληνικός λαός…
Και ύστερα κάποιοι μας επικρίνουν γιατί επικρίνουμε τους ψηφοφόρους επειδή κάποιοι από αυτούς κάποτε μας ψήφισαν. Δηλαδή, τι θα πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να μας ψηφίσουν να τους λέμε εύγε, που ψηφίζουν κλέφτες και προδότες! 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: