Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Η γενετική Επιστήμη αποδεικνύει: Οι Τούρκοι δεν είναι Τούρκοι!

Η γενετική Επιστήμη αποδεικνύει: Οι Τούρκοι δεν είναι Τούρκοι!
Και φυσικά οι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση ούτε με Τούρκους, ούτε με Σλάβους
Οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση ούτε με Σημίτες, ούτε με… Αφρικανούς(!), όπως ισχυρίζονται γνωστοί ανθελληνικοί κύκλοι. Σύμφωνα με τα νεώτερα αποτελέσματα της γενετικής Επιστήμης όχι μόνο δεν είναι Τούρκοι ή Σλάβοι οι Έλληνες, αλλά οι σημερινοί Τούρκοι είναι σε ποσοστό εξαιρετικά μικρό απόγονοι των μογγόλων νομάδων που πήγαν στον μεσαίωνα στην Μικρά Ασία από τα βάθη της Ανατολής.
Τούρκοι: Οι σημερινοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας  είναι σαφώς εκτουρκισμένοι και εξισλαμισμένοι απόγονοι των αρχαίων λαών της περιοχής και προηγουμένων μεταναστεύσεων  από τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή . Οι  πραγματικοί Τούρκοι πού εισέβαλλαν  στην Μικρά Ασία (Τουρκομάνοι, Σελτζούκοι κι Οθωμανοί) αποτελούν μειοψηφία. Το γενετικό τους αποτύπωμα , σήμερα, με βάση την μελέτη των Cinnioglu et al (2004) ανιχνεύεται στις απλοομάδες αλταϊκής προέλευσης Ν (4%) και μογγολικής όπως οι C,O,Q (αθροιστικά 3,5%).

Συνολικά κάπου 7,5% μογγολικό αίμα. Αν τώρα , θεωρήσουμε ότι οι απλοομάδες αυτές στις σημερινές κεντροασιατικές , τουρανικές , αλταϊκές μογγολικές και γενικά τουρκόφωνες εθνότητες (Κιργίζιους, Καζάκους, Ουζμπέκους κλπ) δεν είναι 100%  αλλά κυμαίνονται από 20-70% μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι μεσαιωνικές τουρκόφωνες ομάδες εισβολής πρέπει να είχαν 40-50% τις παραπάνω απλοομάδες,  συνεπώς μια αδρή εκτίμηση της πραγματικής γενετικής συμμετοχής  τους στο σημερινό μικρασιατικό πληθυσμό μάλλον υπερβαίνει το 15%.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: