Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Europol: Έρχεται νέο ποτάμι λαθρομεταναστών

Europol: Έρχεται νέο ποτάμι λαθρομεταναστών
Για απελάσεις μιλάει η Ν.Δ. και δεν κάνει τίποτε, όπως δεν κάνει και τίποτε με τις αμαρτωλές ΜΚΟ των “αλληλέγγυων”.
Στους επόμενους μήνες η χώρα μας θα δοκιμαστεί από νέο κύμα λαθρομεταναστών σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Ε.Ε. Επί του προκειμένου να τονίσουμε γιατί τα εξαγορασμένα ΜΜΕ δεν το λένε, ότι όσοι μεταφέρονται από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, αυτόματα σύμφωνα με ό,τι έχει υπογράψει η κυβέρνησή μας, δεν είναι δυνατόν να επιστραφούν στην Τουρκία. Ας δούμε όμως τι λένε οι εκθέσεις των ευρωπαϊκών αρχών: 
"Στα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα μειωθούν ή ακόμα και θα εγκαταλειφθούν οι έλεγχοι των Τούρκων συνοριακών φυλάκων για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα». Αυτό επισημαίνει η ετήσια έκθεση της Εuropol για την παράνομη μετανάστευση, που δόθηκε στην δημοσιότητα. «Οι πολιτικές της Τουρκίας είναι πιθανό να συνεχίσουν να έχουν στόχο την ελαχιστοποίηση του αριθμού των μεταναστών που βρίσκονται στο έδαφός της. Περιμένουμε νέες προσπάθειες προώθησης των μεταναστών προς την Ελλάδα», εκτιμούν τα στελέχη της Εuropol. Στην έκθεση γίνεται εκτενής αναφορά στις νέες μεθόδους που υιοθετούν τα δουλεμπορικά κυκλώματα, την επίδραση που είχε στη δράση τους η πανδημία καθώς και τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας ως χώρας transit για μετανάστες και δουλεμπόρους."

Όσοι περιμένουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες και να κάνει εθνική πολιτική, θα διαπιστώσουν σύντομα ότι έκαναν μεγάλο λάθος! 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: