Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Έτσι κάνουν δουλειές οι “εθνικόφρονες”: Κομματόσκυλο τον Μάρτιο διαμαρτυρόταν για το HOT SPOT και τον Μάιο έγινε… διοικητής του!

Πρώτα και καλύτερα είναι τα ανά την Ελλάδα κομματόσκυλα της Νουδούλας , στις διαμαρτυρίες κατά της ίδρυσης hotspots από την… κυβέρνησή τους!
Διόλου τυχαία! Τους στέλνουν εκεί, για να καπελώσουν τις εύλογες διαμαρτυρίες του κόσμου και να τις οδηγήσουν σε… ασφαλή μονοπάτια. 
Έτσι έγινε και με τον Βασίλη Νικηφόρου, πρόεδρο της κοινότητας Ανατολής και μέλος της παράταξης του δημάρχου Σιντικής Σερρών, Φώτη Δομουχτσίδη. Ο λεγάμενος, πρωταγωνιστούσε τον Μάρτιο στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων κατά της ίδρυσης του hot spot – το οποίο θα ήταν υποτίθεται «κλειστή δομή» και θα λειτουργούσε το πολύ έναν μήνα, μέχρι που «να απελαθούν στις χώρες προέλευσής τους οι λαθρομετανάστες», που είχαν μπει στη χώρα τον Μάρτιο, όπου η κυβέρνηση είχε αναστείλει το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου. Αλλά, κατόπιν… ωρίμου σκέψεως, η κυβέρνηση έδωσε το δικαίωμα υποβολής ασύλου και στα «προσφυγάκια» αυτά και μετέτρεψε την «κλειστή δομή» σε… ορθάνοιχτη!
Με διοικητή της, τον… διαμαρτυρόμενο Νικηφόρου, ο οποίος θα τσεπώνει πλέον τρία χιλιάρικα το μήνα, κανονικά και με το νόμο!

Καταλάβατε τώρα «κοροϊδάκια» ψηφοφόροι, πως γίνονται οι καλές οι δουλειές, από την παράταξη των «εθνικοφρόνων»;
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: