Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της καταδίκης της Χρυσής Αυγής

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της καταδίκης της Χρυσής Αυγής
ΑΥΓΗ: “Ο ατελείωτος κατάλογος των εγκλημάτων τους, που οδήγησαν στον θάνατο και σε βαρείς τραυματισμούς χιλιάδες αθώα θύματα…”
Οι πληρωμένοι προπαγανδιστές της Ν.Δ. συνεχίζουν να λένε βρωμιές και λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστό όμως ότι κάτι τέτοιο όχι μόνον δεν ισχύει, αλλά ότι η αριστερά γενικά πολεμά με εμπάθεια το Κίνημά μας. Έτσι διαβάσαμε στην επίσημη εφημερίδα τους:
“ΑΥΓΗ: Ελένης Πορτάλιου - Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής
“Η δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2015 στο Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Οι αγορεύσεις των 14 συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής ολοκληρώθηκαν πριν τη διακοπή της λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία.
Στο διάστημα αυτό και σε αναμονή της συνέχειας, ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής των Αιγυπτίων ψαράδων, εξέδωσε μια «εκ των υστέρων έγγραφη αποτύπωση  κατά το μεγαλύτερο μέρος τής προφορικής διήμερης και συνολικά εννιάωρης αγόρευσης» στην οποία προέβη, με τίτλο «Το 'άλλο άκρο' στο εδώλιο: Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;» … Από την άλλη, ο ατελείωτος κατάλογος των εγκλημάτων τους, που οδήγησαν στον θάνατο και σε βαρείς τραυματισμούς χιλιάδες αθώα θύματα…”
Πού τα είδαν αλήθεια αυτά τα… “χιλιάδες αθώα θύματα”; Ψέματα, προπαγάνδα και λάσπη. Γιατί το μόνο που η αριστερά υπολογίζει πολιτικά είναι τους Εθνικιστές και όχι τους φιλελεύθερους συνοδοιπόρους της.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: