Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ποιος πήρε τα 20 εκατομμύρια ευρώ της κρατικής κορωνοδιαφήμισης;

Ποιος πήρε τα 20 εκατομμύρια ευρώ της κρατικής κορωνοδιαφήμισης;
Βόρειο Κορέα και καθεστώς Σταλινικό θυμίζουν τα ΜΜΕ της χώρας 
48 ολόκληρες ημέρες έχουν περάσει και βεβαίως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία αυτών, οι οποίοι πήραν τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την κρατική εκστρατεία για τον κορωνοϊό! Θα έπρεπε τα στοιχεία αυτά να έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στη “Δι@ύγεια”. Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν έχει γίνει και φυσικό είναι να μη διαμαρτύρονται τα ΜΜΕ πολυτελείας της διαπλοκής, τα οποία έχουν λάβει το χρήμα από την κυβέρνηση.
Είναι πραγματικά εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει. Σε κάθε γωνιά της λεγόμενης κατ’ ευφυμισμόν “ενημέρωσης” ακούς ύμνους για τον “μεσσία” Μητσοτάκη! Από δημοσιογράφους αριστερούς μέχρι νεοδημοκράτες, έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων και όποιο κανάλι κι αν δει κανείς, στο δελτίο των ειδήσεών του, λέει τα ίδια πράγματα. Γιατί όλα αυτά; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν πληρωθεί πλουσιοπάροχα για να το κάνουν… 

Χαρακτηριστικό σημάδι όλων αυτών που αναφέρουμε, ο τρόπος με τον οποίον κάλυψαν την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας στον Έβρο. Έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν σαν “είδηση” την αυτοδιάψευση της ίδιας της κυβέρνησης, η οποία αφού έκανε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία, τώρα μας λέει ότι δεν έγινε τίποτε στον Έβρο! 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: