Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Νόμος και τάξη: «Επενδυτές» διέκοψαν την κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ληστέψουν ομοεθνή τους

Νόμος και τάξη: «Επενδυτές» διέκοψαν την κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να ληστέψουν ομοεθνή τους
Ακόμα ένα περιστατικό βίαιης σύγκρουσης μεταξύ λαθρομεταναστών έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, μία ομάδα αλλοδαπών αντρών επιτέθηκε σε έναν Πακιστανό προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα, κινητό τηλέφωνο και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας. Ο ίδιος αμύνθηκε με αποτέλεσμα να ξυλοκοπηθεί άγρια από τους ομοεθνείς του, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει δημοσιευθεί σε τοπικά ειδησεογραφικά μέσα. Το συμβάν έλαβε χώρα κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν έντρομοι μέχρι να λήξει το συμβάν κι επιστρέψουν οι φιλοξενούμενοι της ΝΔ στις λοιπές, «επενδυτικές» δραστηριότητες τους.
Η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει την ξεκάθαρη τοποθέτησή της πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα τόσο εντός όσο και εκτός βουλής, που δεν είναι άλλη από την άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν έναν ορισμένο τρόπο ζωής και δεν είναι εφικτό να εναρμονιστούν με τους νόμους και την κουλτούρα της χώρας μας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δραματική με την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα μας που «βαφτίζονται» είτε «επενδυτές» είτε «πρόσφυγες» από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, οι οποίες δεν διαφέρουν σε τίποτα στις πρακτικές και στα σχέδιά τους περί αφελληνισμού της πατρίδας μας. Η συνέπεια της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών είναι να διαδραματίζονται περιστατικά βίαιων επιθέσεων με θύματα όχι μόνο ομοεθνείς τους, αλλά κυρίως Έλληνες που πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν γίνει γκέτο λαθρομεταναστών.
Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, πιστό στις Ιδέες και τα Ιδανικά του εθνικισμού μάχεται για να γίνουν οι γειτονιές μας ξανά ελληνικές. Οι Χρυσαυγίτες γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο εθνικισμός δεν είναι μόνο θεωρία, αλλά και τρόπος ζωής, δίπλα στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από τις πρακτικές των προδοτικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Έτσι, η παρέμβαση της προηγούμενης Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε από μέλη του Μετώπου Νεολαίας στην περιοχή του Βαρδάρη αποδεικνύεται επίκαιρη, αφού είναι η μόνη νεολαία που φωνάζει δυνατά όλα όσα σκέφτεται κάθε Έλληνας πολίτης που έχει καταντήσει μειοψηφία μέσα στην ίδια του την πατρίδα: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: