Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση κατά Εθνικιστών στον καιρό της ΝΔ

Μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση κατά Εθνικιστών στον καιρό της ΝΔ
Τους ενοχλεί ό,τι καθαρόαιμα εθνικιστικό υπάρχει και θέλουν να το εξαφανίσουν! 
Έτσι είχαμε μία ακόμη επίθεση εναντίον μάλιστα ενός σωματείου εργαζομένων στην Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, που βρίσκεται κάτω από την τρομοκρατία των μπολσεβίκων, που έχουν την πλήρη ανοχή των φιλελεύθερων εθνομηδενιστών της ΝΔ. Έγραψε γνωστή ιστοσελίδα για την νέα αυτή τρομοκρατική επίθεση τα παρακάτω: 
“News.247: “Εμπρηστική επίθεση σε κτίριο σωματείου εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής. Πρόκειται για σωματείο, στην περιοχή του Περάματος, το οποίο είχε κατηγορηθεί για σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και ενδεχομένως η επίθεση να έχει πολιτικά κίνητρα.
Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό πραγματοποίησαν άγνωστοι περίπου 20 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, στην είσοδο των γραφείων του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευστικής Ζώνης «Άγιος Νικόλαος», επί της Λ. Δημοκρατίας 4, στο Πέραμα.
Από την ανάφλεξη προκλήθηκε μαύρισμα και μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων και σε παρακείμενο κατάστημα. Η επίθεση ενδεχομένως είχε πολιτικά κίνητρα και διενεργείται σχετική έρευνα από την Αστυνομία.”
Όσοι πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες και με αποστασίες θα σταματήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, θα έπρεπε να έχουν καταλάβει, μετά από τόσα χρόνια ότι αυτό δεν είναι δυνατόν γιατί οι Ιδέες δεν σβήνουν με τις διώξεις γίνονται ακόμη περισσότερο δυνατές! 

Φυσικά και αυτή την τρομοκρατική ενέργεια δεν την καταδίκασε κανένα κόμμα του λεγόμενου “δημοκρατικού” τόξου…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: