Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΜΚΟ του Σόρος η Νέα Δημοκρατία!

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΜΚΟ του Σόρος η Νέα Δημοκρατία!
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί στον εποικισμό της Ελλάδας, μαζί και στα... λεφτά του Σόρος - Στην ΜΚΟ του Σόρος (του Ζαββού και της εξαδέλφης Μητσοτάκη) ενοικιάζει τα σπίτια του ο Παπαδημούλης!
Στο ελληνικό παράρτημα της ΜΚΟ Solidarity Now, γενική διευθύντρια είναι η εξαδέλφη του... Μητσοτάκη και αυτοί ενοικιάζουν για λογαριασμό "προσφύγων" τα σπίτια του... λαϊκού αγωνιστή Παπαδημούλη!
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ... ίδιος ο ΒΟΘΡΟΣ του πολυπολιτισμού! Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Newsbreak.gr:
"Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση για την νόμιμη μεν, όχι ηθική δε ενέργεια του ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να αγοράσει ακίνητα και να τα μισθώνει σε ΜΚΟ. Το θέμα όμως αποκτά μεγάλες διαστάσεις και εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ότι ο κύριος πελάτης ως μισθωτής του κυρίου Παπαδημούλη, ήταν η διαβόητη ΜΚΟ του Σόρος, Solidarity Now.
Το στενό πολιτικό και συγγενικό περιβάλλον του πρωθυπουργού πίσω από την ΜΚΟ που μισθώνει τα ακίνητα Παπαδημούλη!
Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ, ελέγχεται κυριολεκτικά από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για του λόγου το ασφαλές, ως πρόεδρος εμφανίζεται ο κύριος Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γιώργου Ζαββού!
Η γενική διευθύντρια δε της ΜΚΟ, είναι η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!
Εφόσον λοιπόν η αποκάλυψη της κυριακάτικης εφημερίδας ισχύει, έχουμε το πρωτοφανές γεγονός, ένας ευρωβουλευτής προερχόμενος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.
Μπορεί η όλη πραγμάτευση να μην συνιστά ποινικό ζήτημα, δημιουργεί όμως ένα μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο εντείνεται και λόγω της φύσης της συγκεκριμένης συνεργασίας. Που έχει να κάνει με το εθνικά ευαίσθητο θέμα του προσφυγικού και της παράνομης μετανάστευσης. Ενώ συνιστά πλέον θέμα εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν πρόσωπα επιφορτισμένα με την ευθύνη προστασίας των εθνικών συμφερόντων, τα οποία βιοπορίζονται ένθεν κακείθεν από αυτό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης."

Μετά τα παραπάνω, όσοι εξαπατήθηκαν από την Νέα Δημοκρατία για τις δήθεν σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν ελεύθερα να... αυτομαστιγωθούν! Η Νέα Δημοκρατία έχει αναλάβει από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας. Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα την οποία έχει ομολογήσει ο ίδιος ο "αντι-νατιβιστής" πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: