Κυριακή 31 Μαΐου 2020

11.000 “πρόσφυγες” αποκτούν άμεσα δικαίωμα πολιτογράφησης για να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία

11.000 “πρόσφυγες” αποκτούν άμεσα δικαίωμα πολιτογράφησης για να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία
Αυτό σημαίνει δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην περίθαλψη, στην ψήφο... Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την φιλομεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα ”Εστία”, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο οποίος επείγεται να αποσυμφορήσει τις μεταναστευτικές δομές στα νησιά του Αιγαίου και να μεταφέρει αλλοδαπούς υπηκόους από αυτές σε άλλες δομές της ελληνικής επικρατείας στην ενδοχώρα, φέρεται πως έλαβε μία απόφαση-φωτιά: Να προχωρήσει αμέσως στην ”έξωση” 11.000 αλλοδαπών στους οποίους έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο από τις δομές φιλοξενίας της χώρας όπου κατοικούν παρανόμως (ξενοδοχεία, διαμερίσματα , κέντρα). καθώς η ιδιότης του πρόσφυγα δεν δικαιολογεί την παραμονή τους εκεί.
Αντιθέτως η ιδιότης αυτή τους επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία, εγκατάσταση, απασχόληση και ένταξη στην ελληνική κοινωνία. Γι αυτό, άλλωστε, οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν ΑΜΚΑ και προσεχώς θα αποκτήσουν και Προσωπικό Αριθμό (ΠΑ) με τις νέες ταυτότητες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Για να διαχωρίζονται από τους παρανόμους μετανάστες και να μην απελαύνονται.
Ο κύριος όγκος των ανθρώπων αυτών πρόκειται να μεταφερθεί στην πρωτεύουσα από τις αρχές Ιουνίου και για τον σκοπό αυτό ο Μηταράκης συνηντήθη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Πρόκειται για πρόσωπα στα οποία η κυβέρνησις του ΣΥΡΙΖΑ απένειμε στο παρελθόν την ιδιότητα του πρόσφυγα και τους παρείχε πολιτικό άσυλο με αμφίβολες διαδικασίες, καθώς οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς προέρχονται από το Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες οι οποίες δεν ευρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού βρίσκεται εν εξελίξει και με τους ρυθμούς που επιβάλλεται, οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα τους σε ελάχιστες δεκαετίες. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και η λύση πρέπει να είναι πολιτική: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: