Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η απόφαση της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τις εκλογές

Η απόφαση της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τις εκλογές
“Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνει ότι στηρίζει τον Γενικό Γραμματέα”
Μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 πολλοί εγκατέλειψαν την Χρυσή Αυγή. Πρώτα απ’ όλα αυτοί που την είχαν ήδη εγκαταλείψει στην πράξη στις εκλογές άλλοι στηρίζοντας Ν.Δ. και άλλοι Βελόπουλο. Πολλοί από αυτούς είχαν μάλιστα επηρεαστεί από ιστότοπους και εφημερίδες όπως το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, που πολέμησαν με κάθε τρόπο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Σε αυτόν τον πόλεμο κάποιοι πονηρά σιώπησαν γιατί φαίνεται τους “βόλευε” όπως αποδείχθηκε από την συνέχεια… 
Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αμέσως μετά τις εκλογές συνεδρίασε και δημοσίευσε την απόφασή της στο φύλλο 1144 της 17ης Ιουλίου 2019. Από την απόφαση αυτή και τα παρακάτω:   
“Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περιλαμβάνονται και βρώμικες προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και ηγετικών στελεχών του Κινήματός μας. Η Κεντρική Επιτροπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δηλώνει ότι στηρίζει τον Γενικό Γραμματέα και την ηγεσία του Κινήματος στην προσπάθειά της για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ της Χρυσής Αυγής, ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά … Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προδώσει βάναυσα κάθε πατριωτικό και εθνικό αίσθημα με την πολιτική της στα μεγάλα εθνικά θέματα.”

Με την απόφαση αυτή δεν διαφώνησαν κάποιοι, που σήμερα δεν υπάρχουν για την Χρυσή Αυγή …
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: