Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

«Καπνός» έγινε ο Μπακογιάννης στην τηλεδιάσκεψη με τον Ηλία Κασιδιάρη - Υποχώρησε για το hotspot στην πλατεία Βάθη (Βίντεο)

«Καπνός» έγινε ο Μπακογιάννης στην τηλεδιάσκεψη με τον Ηλία Κασιδιάρη - Υποχώρησε για το hotspot στην πλατεία Βάθη (Βίντεο)
Όπως θα δείτε στο βίντεο, με την έναρξη της τηλεδιάσκεψης, ο δήμαρχος της Αθήνας και ανιψιός του πρωθυπουργού, Μπακογιάννης έγινε… καπνός όταν συνδέθηκε μαζί του ο Συναγωνιστής και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης και είχε σοβαρούς λόγους για να το κάνει…
Μία μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων που αγωνίζονται ενάντια στον παράνομο εποικισμό της Πατρίδας μας σημειώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων (που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στις 13/4).
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαίτησε ρητή δέσμευση Μπακογιάννη πως το hotspot που επί μήνες στήνεται στην πλατεία Βάθη ΔΕΝ θα λειτουργήσει ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών. Δεν θα επιτρέψουμε στην εξουσία να εκμεταλλευθεί την υγειονομική κρίση για να κάνει πράξη  τα παράνομα σχέδιά της σε βάρος των Ελλήνων.
Ο Μπακογιάννης έγινε για μια ακόμη φορά καπνός κατά την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη. Κρύφτηκε ακόμα και στην τηλεδιάσκεψη! Τελικά όμως, κατόπιν σφοδρών πιέσεων της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» και των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, ο Μπακογιάννης πήρε πίσω το παράνομο hotspot!
Δήλωσε δημόσια πως το κτίριο των 4.000 τ.μ. στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών – όπως σχεδιαζόταν αρχικά – αλλά ως στέγη αστέγων.

Φυσικά, τίποτα δεν τελειώνει με την δήλωση αυτή. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση εκ του σύνεγγυς, να πιέζουμε την εξουσία (κυβέρνηση και δημοτική αρχή) και να αποκαλύπτουμε όλες τις ανθελληνικές παραφυάδες της (ΜΚΟ).
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: