Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ψήφισε ο τηλεσωτήρας Βελόπουλος

Ολίγον… αντιστασιακός –όσο πατάει η γάτα- το παίζει τώρα τελευταία στα κανάλια που εμφανίζεται ο Βελόπουλος, διότι προφανώς έχει μυριστεί τη θύελλα που έρχεται και αναπροσαρμόζει τα παραμύθια του, μήπως επιβιώσει πολιτικά στην μετά κορωνοϊό εποχή.
Μόνο που είναι πολύ αργά για παραμύθιασμα, καθώς μέχρι πρότινος ήτανε πιστό σκυλάκι του Μητσοτάκη, σε όλες τις καταστρεπτικές αποφάσεις που έλαβε. Αλλά, και προθυμότατο σκυλάκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που δήθεν… πολεμά.
Κραυγαλέο παράδειγμα, η στάση του στο νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, με καθορισμένο εμβόλιο, (φωτογραφικός νόμος για την περίπτωση του κορωνοϊού…), που ψήφισε προσφάτως η βουλή για «περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία».
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός προβλέπεται στον νόμο με τον βαρύγδουπο τίτλο «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας – Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας», τον οποίον υπερψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Βελόπουλου, ενώ «παρών» ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 και κατά το ΚΚΕ.

Αυτά, για να μη μας παραμυθιάζει ο πολιτικός αυτός απατεώνας!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: