Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Kappa Research: Χρυσή Αυγή 2% - Ολοζώντανο το Εθνικιστικό Κίνημα στην εποχή της κυβερνητικής προπαγάνδας

Kappa Research: Χρυσή Αυγή 2% - Ολοζώντανο το Εθνικιστικό Κίνημα στην εποχή της κυβερνητικής προπαγάνδας
Μία ακόμα… κορωνοδημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, στην οποία κυριαρχεί ο… ενθουσιασμός των Ελλήνων για τα κυβερνητικά μέτρα προστασίας από την επιδημία, αν και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ότι ο ίδιος «ενθουσιασμός» θα υπάρχει και από τον Σεπτέμβριο…
Στην δημοσκόπηση της Kappa Research συμπεριλαμβάνεται και η πρόθεση ψήφου στα κόμματα. Εκεί διατηρείται η σταθερά μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του Σύριζα (41,2% έναντι 23%), Πασόκ και ΚΚΕ με μειωμένα ποσοστά, το κόμμα Βαρουφάκη εκτός βουλής και από κοντά και το κόμμα του Βελόπουλου που οριακά περνάει το 3% παρά το γεγονός ότι βρίσκεται καθημερινά στα κανάλια και δεν του ασκείται κανενός είδους πίεση.
Η «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή λαμβάνει στην δημοσκόπηση αυτή, ποσοστό 2% με μια «γκρίζα ζώνη» (άλλο κόμμα / δεν απαντώ κλπ) που πλησιάζει το 20%! Το ότι η Χρυσή Αυγή που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ από τα ΜΜΕ λαμβάνει σχεδόν ίσο ποσοστό με κόμματα που πριν λίγους μήνες μπήκαν για πρώτη φορά στην βουλή, λέει πολλά. Είναι σπάνιο φαινόμενο, ένα κόμμα που έμεινε (με τους γνωστούς τρόπους) εκτός βουλής, να επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα σε μια «νεκρή» πολιτικά περίοδο και με την κυριαρχία της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας.
Κυρίως όμως δίνει σκληρή απάντηση σε όλους αυτούς που λένε ότι η Χρυσή Αυγή «τελείωσε» και σε εκείνους που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν την δήθεν «διάλυση» του Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν τελείωσε τίποτα λοιπόν, ειδικά όσο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές, που θα δώσουν την πολιτική τους μάχη στους μήνες και στα χρόνια που έρχονται.

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης σχολίασε και στο twitter ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος:
http://www.xrisiavgi.com
Δημοσκόπηση Κάπα Research: Χρυσή Αυγή 2% χωρίς αναγωγή και γκρίζα ζώνη σχεδόν 20%! Και αυτό μετά από ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ προδοσιών και βρώμικης προπαγάνδας ότι "τελειώσαμε" από ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τους "πατριώτες"...
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!
View image on Twitter
63 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια: