Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Λαθρομετανάστες, «ευάλωτοι» και αριστεροί είναι υπεράνω του νόμου

Λαθρομετανάστες, «ευάλωτοι» και αριστεροί είναι υπεράνω του νόμου
Διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στον καιρό της απαγόρευσης της κυκλοφορίας! Εσείς «μείνετε σπίτι».
Ενώ για ολόκληρη την κοινωνία συνεχίζουν να ισχύουν αυστηρές απαγορεύσεις μετακίνησης, υπάρχουν όπως όλα δείχνουν κάποιες «ειδικές κατηγορίες» πολιτών τους οποίους δεν αγγίζει κανένας νόμος!
Μετά τις ελεύθερες μετακινήσεις των λαθρομεταναστών και τα τριήμερα γλέντια μετά συνωστισμού των «ευάλωτων», στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είδαμε συγκεντρώσεις συνδικαλιστών για την εκπαίδευση, για τα χάλια της οποίας έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης οι ίδιοι!
Όπως βλέπετε στις εικόνες, ούτε ο κορονοϊός, ούτε τα πρόστιμα εμποδίζουν τους «λειτουργούς» της παιδείας από το να ασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι: Την ντουντούκα.
Ειδικότερα στην Αθήνα, υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες είχαν παραταχθεί επί της Βουλής και σε παρακείμενους δρόμους. Στο πλαίσιο αυτής της αστυνομικής «επιχείρησης», ήταν κλειστό το ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και Ευαγγελισμού μία ώρα πριν και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Σε κάποια φάση η αστυνομία έκανε από το μεγάφωνο έκκληση για να λήξει η συγκέντρωση, αλλά η συγκέντρωση φυσικά συνεχίστηκε κανονικά!

Κατά τ’ άλλα όλοι είμαστε… ίσοι έναντι του νόμου και η κυβέρνηση των «αντιρατσιστών» καταπολεμά τις… διακρίσεις. Οι λαθρομετανάστες, οι «ευάλωτοι» και οι συνδικαλιστές της αριστεράς είναι μάλλον υπεράνω των νόμων!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: