Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Έρχεται μεγάλη Ανεργία που θα κτυπήσει κυρίως τους Νέους!

Έρχεται μεγάλη Ανεργία που θα κτυπήσει κυρίως τους Νέους!
Περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες αναμένεται να χάσουν την εργασία τους…
Κάποτε οι φιέστες θα τελειώσουν και αυτό που θα μείνει πίσω θα είναι στάχτη και ερείπια εις ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία. Ασφαλώς και έπρεπε να παρθούν μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Αυτό που έγινε όμως και που είχε σαν αποτέλεσμα να νεκρώσει κυριολεκτικά την οικονομία ήταν ένα έγκλημα.
Επί πλέον, δεν μας πείθουν για την καλή τους πρόθεση αυτοί που κυβερνούν, αφού για δεκαετίες ολόκληρες δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο προστασίας της υγείας των Ελλήνων, αφήνοντας να περάσουν ξεχασμένες επιδημίες όπως η φυματίωση.
Σχετικά με την οικονομία τώρα η Washington Post σε άρθρο της ανέφερε πως η Ελλάδα είναι  πιθανόν να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στις ανεπτυγμένες χώρες εξαιτίας του κορωνοϊού. 
Ο Γερμανός  ΥΠΕΞ δήλωσε:«Να μην τρέφουν ελπίδες οι Γερμανοί για διακοπές στο εξωτερικό το προσεχές διάστημα». 

Ο τουριστικός τομέας αντιπροσωπεύει περίπου το 25% του ελληνικού εργατικού δυναμικού – περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Και ενώ οι Έλληνες αναμένουν πως η χώρα τους θα μπορέσει τελικά να μετατραπεί σε έναν σχετικά ασφαλή προορισμό, οι παγκόσμιοι ταξιδιωτικοί πράκτορες φαίνεται ότι δεν θα επιτρέψουν στους τουρίστες να κάνουν διακοπές.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: