Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Για τον Βελόπουλο που λέει ότι ψήφισε μόνο ένα Μνημόνιο...

Για τον Βελόπουλο που λέει ότι ψήφισε μόνο ένα Μνημόνιο...
Βγαίνει στα κανάλια και κλαίγεται ότι αυτός ψήφισε μόνο μία φορά μνημόνιο. Όμως, αμέσως μετά την κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριξε, πήγε στην Νέα Δημοκρατία!
Το 2011 υποστήριξε τη συγκυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. Την κυβέρνηση που ψήφισε το PSI, που κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες. Στις 20 Μαΐου του 2012 αποχώρησε από το ΛΑΟΣ, διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά οπαδών του κόμματος σε πρώην βουλευτές.
Φυσικά και αυτό ήταν ένα πρόσχημα και μάλιστα χοντροκομμένο. Είχαν προηγηθεί οι εκλογές της 6ης Μαΐου και της αποτυχίας του ΛΑΟΣ και έβλεπε καθαρά με την πρωτοφανή πόλωση που υπήρχε τότε μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να ξαναδεί Βουλή και έτσι μόλις δύο μέρες μετά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. 
Από την οποία Νέα Δημοκρατία έφυγε όταν φάνηκε καθαρά ότι χάνει την εξουσία. Ο Κυριάκος που είχε στα χέρια του ακόμη και τις επιστολές του Χριστού δεν του αρέσει να είναι ποτέ με τους χαμένους. To 2015 τελικώς αποχώρησε από αυτήν, με σκοπό τη δημιουργία νέου κόμματος.
Ας θυμηθούμε την είδηση για την προσχώρηση Βελόπουλου στην ΝΔ, παρατηρώντας το ύφος με το οποίο κοιτάζει τον Σαμαρά:

"Και επισήμως στέλεχος της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην Συγγρού και έδωσε τα χέρια με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένα ακόμη στέλεχος του ΛΑΟΣ που εγκατέλειψε τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την Νέα Δημοκρατία … Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας(22|05|2012) έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, με τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ., κυρίους Κυριάκο Βελόπουλο και Παύλο Μαρκάκη. Κατά τη συνάντηση, οι κύριοι Βελόπουλος και Μαρκάκης ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του για πανστρατιά των Ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσχωρούν στη Νέα Δημοκρατία"...
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: