Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο: Σοβαρά ζητήματα νομιμότητος στις «δομές φιλοξενίας»

Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο: Σοβαρά ζητήματα νομιμότητος στις «δομές φιλοξενίας»
Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr μιαν εκτενή περιγραφή της καταστροφής που προκάλεσαν οι Σομαλοί της «δομής φιλοξενίας» στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στην Ερμιονίδα, επειδή έμαθαν ότι θα υπάρξει καραντίνα, λόγω του θανάτου της γυναίκας από το Κονγκό. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Σπασμένες πόρτες, τραπέζια, καρέκλες τζάμια, καταστροφή σε ότι θα μπορούσε να καταστραφεί. Είναι εμφανές ότι υπήρξε μια μανιώδης επίθεση και ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Το δημοσιογραφικό αυτό ρεπορτάζ, επιβεβαιώνει καταγγελίες που έφθασαν στην Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο. Η αστυνομία πάντως με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποια καταγγελία εκ μέρους της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου!
  • Από πού άραγε αποζημιώνεται η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου για τόσο σοβαρές ζημιές και δεν προβαίνει σε καταγγελίες;
  • Ποιος αποφασίζει ότι δράστες τέτοιων εκτενών καταστροφών, πρέπει να παραμένουν ατιμώρητοι;
  • Γιατί η Εισαγγελία δεν διατάσσει έρευνες με βάση τα δημοσιεύματα; Στην περίπτωση των Εθνικιστών (αλλά και τόσων άλλων Ελλήνων πολιτών) αρκεί ένας δημοσιογράφος να παρουσιάσει ένα έγγραφο (χωρίς να δικαιολογείται η ύπαρξή του) και αμέσως ενεργοποιούνται οι διωκτικές αρχές.
Εδώ τι άραγε συμβαίνει; Υπάρχει κάποια περίεργη κι αδικαιολόγητη συγκάλυψη ή ανικανότητα;
Δεν είναι μόνο αυτά τα δημοσιεύματα όμως. Υπάρχουν κι άλλα που καταγγέλλουν ότι φιλοξενούμενες Σομαλές, επιδίδονταν σε πορνεία.
  • Γι’ αυτό το ζήτημα έχει διαταχθεί έρευνα; Κι αν όχι γιατί;
  • Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι υπήκοοι αφρικανικών χωρών, που ζουν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων αλλά δεν υπόκεινται στους ίδιους νόμους με εμάς τους υπολοίπους;
  • Από πότε η όποια αίτηση πρόσφυγα, συνοδεύεται με ασυλία αδικημάτων;
Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Κρανίδι. Και δυστυχώς δεν είναι μόνον εκεί. Ενδεικτικά και μόνο σας παραθέτουμε έγγραφο του Δημάρχου Ωρωπού προς τον υπουργό Χρυσοχοϊδη τον υφυπουργό Χαρδαλιά και τον Γεν.Γραμματέα Παπαγεωργίου, όπου διαμαρτύρεται για την ελλιπή φύλαξη της υποτιθέμενης κλειστής «σφραγισμένης» όπως γράφει δομής Μαλακάσας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν όπως θέλουν όποιοι θέλουν.
Οι υπηρεσίες λοιπόν είναι ενήμερες!
  • Γιατί υπάρχει διάκριση στην εφαρμογή των νόμων και διατάξεων;
  • Γιατί υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδων ευρώ πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για Έλληνες πολίτες που «έσπασαν» την καραντίνα και καμία απολύτως ενέργεια για τους αλλοδαπούς;
  • Ποιος ευθύνεται για αυτή την κραυγαλέα διάκριση εναντίον των Ελλήνων; Ποιος θα λογοδοτήσει;
Η Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο, δεν θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια του νόμου για την προστασία των Ελλήνων πολιτών.
Δημήτριος Τζεμπετζής
Επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»
Περιφερειακός Σύμβουλος

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: