Τρίτη 21 Απριλίου 2020

“Αναστάσιμο” ξύλο μετά... μουσικής από ευάλωτους κατά αστυνομικών και διασωστών του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα

“Αναστάσιμο” ξύλο μετά... μουσικής από ευάλωτους κατά αστυνομικών και διασωστών του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα
Να θυμάστε πως για όσα θα διαβάσετε φταίει ο "ρατσισμός" και ο... ανάδρομος ερμής! Οι "ευάλωτοι" του Τσιόδρα είναι ο... ανθός της πολιτείας!
Μεγάλη ένταση χθες βράδυ στον οικισμό των Ρομά στο Κηπάκι Τρικάλων, καθώς όπως δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα trikalaola.gr, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ένα ακόμα γλέντι... ευάλωτων με δυνατή μουσική που ακουγόταν και στα γύρω χωριά, επενέβη η Αστυνομία μετά από καταγγελία, για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση με σοβαρά επεισόδια μεταξύ των "ευάλωτων" και των Αστυνομικών και μετά από λίγο αφού οι άντρες της Αστυνομίας... αποχώρησαν, ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε από τους συναδέλφους του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών.
Όμως τα δρώμενα των... ευάλωτων δεν σταμάτησαν εδώ! Αργότερα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, διασώστες του ΕΚΑΒ μετέβησαν στον οικισμό για την παραλαβή δύο γυναικών Ρομά που δήλωσαν ξυλοδαρμό. Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ ζήτησε να υπάρξει συνοδεία αστυνομικών πριν πάνε στον οικισμό, αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα διαθέσιμου περιπολικού.
Δηλαδή οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση... δραπέτευσαν από τον οικισμό και στην δεύτερη ούτε καν πήγαν να συνοδεύσουν το ΕΚΑΒ!!!
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του trikalaola.gr, ην ώρα που οι διασώστες κατέβαζαν το φορείο για να παραλάβουν την πρώτη γυναίκα, ένας "ευάλωτος" ρίχνει δύο γροθιές από πίσω τον έναν διασώστη χωρίς καμία αφορμή! 

Ο διασώστης χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και ζαλισμένος μαζί με τον συνάδερφό του, παρέλαβαν τις δύο γυναίκες και τις μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο χτυπημένος διασώστης αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε από την υπηρεσία, αφού πρώτα ενημερώθηκε για το συμβάν η Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και  η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό...
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: