Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Καταστρέφονται εκατομμύρια Έλληνες! Πάνε για κλείσιμο πολλές χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις

Καταστρέφονται εκατομμύρια Έλληνες! Πάνε για κλείσιμο πολλές χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις
Η Ανεργία θα κτυπήσει κόκκινο και θα πλήξει κυρίως τους νέους - Τράγκας: Εθνικά επικίνδυνος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μην νομίζετε ότι με το τέλος των μέτρων των απαγορευτικών θα ξαναγυρίσει η ζωή στο φυσιολογικό της ρυθμό. Μεγάλο κτύπημα πρόκειται να δεχτούν δεκάδες χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις. Η ανεργία θα κτυπήσει κόκκινο και θα κτυπήσει κυρίως τους νέους.
Στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε πράγματα εξαιρετικά ανησυχητικά για το μέλλον της χώρας:
“Ο κος Μητσοτάκης είναι αυτό που λέμε πλέον ακατάλληλος λόγω πολιτικής φιλοσοφίας για να διαχειριστεί μια τέτοια οικονομική τραγωδία. Μια εθνική τραγωδία. Και δεν το λέω τυχαία αυτό. Αν μάλιστα συμβεί, αυτή την εποχή, που υπάρχουν κενά εξουσίας και κενά επιρροής στις διεθνείς σχέσεις λόγω κορονοϊού, ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τότε ας μας λυπηθεί ο θεός!!!”
“Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, το ερώτημα είναι, πόσο εσείς, ένας πολιτικός νεοφιλελεύθερος, της Σχολής του Σικάγου, συνδεδεμένος με το Βερολίνο και το ίδρυμα Σόρος, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μία τέτοια κρίση, υπέρ του ελληνικού λαού. Ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε λεφτά για να αντέξουμε για μεγάλο διάστημα υπάρχουν.
Λογικά, αναπόφευκτα, μπροστά μας έχουμε μόνο μνημόνια και δανεισμούς με επώδυνους όρους. Αναρωτιέμαι, πόσο χρήσιμος για το τιμόνι της χώρας, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, που πιστεύει μόνο στο μεγάλο κεφάλαιο …”
“Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι η μπίζνα του μεταναστευτικού, μπορεί να πολλαπλασιάσει τα μέτρα – μαχαίρια κατά της ελληνικής οικονομίας. Ήδη λαμβάνω εκατοντάδες μηνύματα από καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και κλάδους που μου λένε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν καθόλου τις επιχειρήσεις τους.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, δεν μπορείτε να διανοηθείτε, πόση καταστροφή φέρνουν τα μέτρα σας. 2 στις 5 επιχειρήσεις θα ανοίξουν και θα κλείσουν ή δεν θα ανοίξουν καθόλου.  Ο τουρισμός είναι χαμένος για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.”
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: