Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Υβριστής της Χρυσής Αυγής ζητά να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια!

Υβριστής της Χρυσής Αυγής ζητά να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια!
Ποιοι είναι οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής; Μισούν και την Ελλάδα και δεν το κρύβουν!
Η ΚΕΕΡΦΑ και ο Κωνσταντίνου που πρωτοστατούν τα τελευταία χρόνια κατά της Χρυσής Αυγής θέλουν να εγκαταστήσουν τους λαθρομετανάστες με κορωνοϊό από το Κρανίδι στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις!
Στο όνομα ενός ψευτοανθρωπισμού οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, ζητούν την μεταφορά των λαθρομεταναστών με τον κορωνοϊό μέσα σε πόλεις, πράγμα το οποίο εάν γίνει θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για ολόκληρο τον λαό. Αυτό όμως δεν τους νοιάζει δεν έχουν καμία αγωνία για το τι θα συμβεί στους Έλληνες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι λαθρομετανάστες, το “μεροκάματό τους”.
Να τι γράφουν σε ανακοίνωσή τους σχετικά με το Κρανίδι και τα εκατοντάδες κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή, που ανάγκασαν το κράτος να βάλει σε καραντίνα έναν ολόκληρο δήμο:
«Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές. Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα. Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.»

Ποια είναι όμως η ΚΕΕΡΦΑ και ο Κωνσταντίνου; Είναι η οργάνωση που τα τελευταία χρόνια οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ζητά να μας κρεμάσουν και κοντά σε αυτούς και πάσης φύσεως μαρξιστές και φιλελεύθεροι “αντιφασίστες”.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: