Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Γ. Παπανδρέου: Τα Μνημόνια μας έκαναν... καλό!

Γ. Παπανδρέου: Τα Μνημόνια μας έκαναν... καλό!
Το έγκλημα των Μνημονίων συνεχίζεται και κάποιοι έχουν το θράσος να δηλώνουν υπερήφανοι για αυτό οι ένοχοι: Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως ο “θεραπευτής” Βελόπουλος!
Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό και την εθνική καταστροφή που έρχεται στην οικονομία μας, ο Τζωρτζ Παπανδρέους άδραξε την ευκαιρία να αυτοεπαινεθεί γιατί ήταν ο πρώτος, που άρχισε την πολιτική των Μνημονίων. Σε δήλωσή του λοιπόν, είπε τα εξής για τον ρόλο των Μνημονίων και την κρίση του COVID-19:
"Έχοντας περάσει από μία άλλη κρίση δέκα χρόνια πριν, συνειδητοποιήσαμε ότι οι θυσίες νωρίς, θα μας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Επίσης, δημιουργήσαμε συναίνεση. Και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι δουλεύοντας μαζί, με αλληλεγγύη, μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Φυσικά θα πληγεί ο τουρισμός και άλλες δραστηριότητες, όπως και σε άλλες χώρες. Για αυτό θα πρέπει να εργαστούμε συλλογικά σε Ελλάδα και Ευρώπη για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε."

Δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ο Τζωρτζ για τα όσα έρχονται και λέει ότι “θα το ξεπεράσουμε”… Ξέρει αυτός από καταστροφές! Όπως ξέρουν και οι υπόλοιποι “εθνοσωτήρες” πολιτικοί, που συνέχισαν τον δρόμο του, την πολιτική των Μνημονίων, που για όσους δεν το έχουν καταλάβει συνεχίζεται, αφού συνεχίζουν να ισχύουν οι νόμοι των Μνημονίων.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: