Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΠΑΛΙ παραμύθια για απελάσεις και κατάργηση ασύλου από τον Νότη Μηταράκη

ΠΑΛΙ παραμύθια για απελάσεις και κατάργηση ασύλου από τον Νότη Μηταράκη
Το θέμα κατάντησε ανέκδοτο! Και πού θα τους στείλει, που κανείς δεν τους παίρνει και αυτός δεν τους διώχνει;
Παραδέχτηκε ότι στην Ελλάδα ευρίσκονται εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες στα χότ σποτ! Σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης Μηταράκη θα εξετάζεται από διαφορετική βάση η αίτηση ασύλου όσων παράνομων μεταναστών σπάνε την καραντίνα. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξήγησε ότι από τις συνολικά 93 δομές με τους 100.000 σε όλη τη χώρα, υπάρχουν 200 κρούσματα.
Παραδέχθηκε ότι οι ανοιχτές χωρίς όρια δομές Μόρια, Βαθύ και ΒΙΑΛ είναι πρόβλημα, καθώς δύσκολα ελέγχεται η περιφρούρησή τους. Με αφορμή το σπάσιμο της καραντίνας στη Μαλακάσα από 5 αιτούντες άσυλο αλλά και τις συλλήψεις για τη φωτιά στη ΒΙΑΛ, ο κ. Μηταράκης εξήγησε ότι έχει δώσει εντολή τέτοιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται  εντελώς διαφορετικά στο πλαίσιο της εξέτασης ασύλου και σε περιπτώσεις που έχει δοθεί άσυλο, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάκλησής του.

Ώστε έτσι λοιπόν, ο Νότης Μηταράκης θα τους ανακαλέσει το άσυλο! Και τι έγινε; Πάλι στην Ελλάδα θα μείνουν και κανείς δεν πρόκειται να τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Η κυβέρνηση ΝΔ δεν έχει ούτε την πολιτική βούληση, ούτε την δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: