Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένοχη για τον Αττίλα II είναι η μεταπολίτευση, ανοίξτε το Φάκελο της Κύπρου! ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή απάντηση στα παραμύθια της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς για όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο το 1974, έδωσε από βήματος βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.
Για πρώτη φορά στην αίθουσα της Ολομέλειας ακούστηκε η ιστορική αλήθεια για την κυπριακή τραγωδία, από στόματος του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απαντώντας στον μαρξιστή, αποτυχημένο πρώην υπουργό που ούρλιαζε πως η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, δήλωσε τα εξής, προκαλώντας την εκκωφαντική σιωπή των «δημοκρατών»: «Επί ημερών Χούντας, οι τούρκοι κατείχαν το 3% του κυπριακού εδάφους. Επί μεταπολιτεύσεως, με τον Αττίλα II, κατέλαβαν το 36%, όταν η Νέα Δημοκρατία δια του Καραμανλή δήλωνε πως η Κύπρος κείται μακράν»! 
Τα ονόματα των προδοτών της Κύπρου πρέπει να γίνουν γνωστά στον Ελληνικό Λαό, ανέφερε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, συμπληρώνοντας πως την απόσυρση των υποβρυχίων από την Κερύνεια την διέταξε ο Αραπάκης, τον οποίο η μεταπολίτευση τιμούσε ως επίτιμο προσκεκλημένο στις επετείους αποκατάστασης της δημοκρατίας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές πως την Κύπρο δεν θα την σώσουν από την τουρκική επιθετικότητα οι δήθεν «σύμμαχοι» και τα ευχολόγια, αλλά μόνον η Ελλάδα.
Τέλος, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αναφέρθηκε στις διαρροές περί της προτεινόμενης ονομασίας του κρατιδίου των σκοπίων, τονίζοντας στον υπουργό των Εξωτερικών πως εάν πράγματι υπάρχει συζήτηση γύρω από το «Μακεδονία του Βαρδάρη» καλά θα κάνει να ενθυμείται πως ο Βαρδάρης καταλήγει στη Θεσσαλονίκη. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: