Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Νέο περιστατικό «άσκοπων πυροβολισμών» στο Μενίδι: Παρ’ ολίγο νέα θύματα οδηγοί λεωφορείων!

Νέο περιστατικό «άσκοπων πυροβολισμών» στο Μενίδι: Παρ’ ολίγο νέα θύματα οδηγοί λεωφορείων!
Ένα ακόμη περιστατικό με «άσκοπους πυροβολισμούς» συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκαναν οδηγοί αστικών λεωφορείων οι οποίοι βρίσκονταν στην αφετηρία επί της οδού Χρήστου Δέδε. Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι η συγκεκριμένη αφετηρία βρίσκεται ένα τετράγωνο πίσω από το σχολείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος το βράδυ της 8ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.
Συγκεκριμένα οι οδηγοί έκαναν διάλειμμα, όταν άκουσαν έναν θόρυβο από τα δέντρα και μετά είδαν τις αδέσποτες σφαίρες να πέφτουν δίπλα τους. Ένας από αυτούς παρέδωσε μία από τις σφαίρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μιας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα πατέρας κατήγγειλε ότι σφαίρα πέρασε στο υπνοδωμάτιο του γιου του, τη στιγμή που κοιμόταν.
Ενώ, λοιπόν, το φαινόμενο των «άσκοπων πυροβολισμών»  συνεχίζεται, το κακό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς εκ των δραστών, με πιο σημαντική φυσικά την περίπτωση του δολοφόνου του μικρού Μάριου. Και όσο η ασυδοσία αυτών που ρίχνουν τους «άσκοπους πυροβολισμούς» συνεχίζεται, χωρίς να έχει συλληφθεί κανένας, ο φόβος για ένα νέο θύμα ολοένα και θα μεγαλώνει.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: