Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Νέα νίκη της Χρυσής Αυγής στην Θράκη: Αποσύρθηκε οριστικά η ανθελληνική προκήρυξη του Δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικών

Νέα νίκη της Χρυσής Αυγής στην Θράκη: Αποσύρθηκε οριστικά η ανθελληνική προκήρυξη του Δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικών
Το θέμα που ανέδειξε πρώτη η Χρυσή Αυγή με τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο, την ανθελληνική και προκλητική προκήρυξη του δήμου Μύκης για απαραίτητη γνώση τουρκικής γλώσσας έκλεισε οριστικά υπέρ των εθνικών συμφερόντων.
Θυμίζουμε πως ο περιβόητος δήμαρχος Μύκης, Καπζά Τζεμήλ, λειτουργώντας ως πιόνι του τουρκικού προξενείου, εξέδωσε προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας. Τότε με ερώτηση του Συναγωνιστή Γερμενή είχε ακυρωθεί ο "τουρκοδιαγωνισμός" από τον ΑΣΕΠ και οι ύπουλες ανθελληνικές μεθοδεύσεις του δημάρχου.

Ο Καπζά Τζεμήλ όμως λίγες μέρες αργότερα δεν πειθάρχησε, επανήλθε, δηλώνοντας πως κατ’ αυτόν ό, τι κάνει είναι νόμιμο και το θέμα πρόσληψης προσωπικού με αναγκαίο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας θα το επαναφέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, καταφεύγοντας μάλιστα στο ΑΣΕΠ.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία επανέφερε το θέμα στην Βουλή με ερώτηση του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού.
Τελικώς, ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών στην Θράκη δικαιώθηκε, καθώς το ΑΣΕΠ επέστρεψε το αίτημα του ανθέλληνα δημάρχου και πάλι πίσω ακυρώνοντας τον και επιβάλλοντάς του να επαναπροκηρύξει τις τρεις θέσεις χωρίς την παράγραφο που αναφέρεται στην τουρκική γλώσσα όπως και τελικά έγινε στις 27 Ιουλίου 2017.
Ιδού λοιπόν αναλυτικά η νέα προκήρυξη:

Ενημερώνουμε τα όργανα του τουρκικού προξενείου στην Θράκη πως όποια ανθελληνική ενέργεια και μεθόδευση και να κάνουν, θα μας βρίσκουν μπροστά τους!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: