Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Στο στόχαστρο των αρχών ο Σημίτης για την υπόθεση C4i - Ύποπτο έμβασμα ενός εκατομμυρίου από Μπαχάμες

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Στο στόχαστρο των αρχών ο Σημίτης για την υπόθεση C4i - Ύποπτο έμβασμα ενός εκατομμυρίου από Μπαχάμες
Μετά τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο και εσχάτως τον Παπαντωνίου, έφτασε η ώρα στο στόχαστρο των αρχών και με ισχυρότατες ενδείξεις να βρεθεί και ο επικεφαλής της κυβέρνησης – εγκληματικής οργάνωσης εκείνης της εποχής, Σημίτης. Μετά από τόσες και τόσες αμαρτωλές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν από τις αρχές για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος έφτασε και η ώρα του Σημίτη να ερωτηθεί για κάποια πράγματα, παρότι οι υποτελείς του έχουν τηρήσει έως τώρα την πατροπαράδοτη «ομερτά».
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «δημοκρατία», στην υπόθεση των C4i, η ανάδοχη εταιρεία Saic (σε κοινοπραξία με την... Siemens) έλαβε μια υπέρογκη πληρωμή 6,5 εκατ. ευρώ. Η αναιτιολόγητη αυτή πληρωμή προκαλεί ερωτηματικά, τα οποία καταλήγουν σε ένα… περίεργο έμβασμα, το οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, πέρασε από τις Μπαχάμες, έφτασε σε «τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα προσώπου που παραπέμπει άμεσα σε πρώην πρωθυπουργό» και κατέληξε σε γερμανική τράπεζα.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, «αυτό το ζιγκ ζαγκ παραπέμπει σε δρομολόγιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αφού τα λεφτά ξεκινούν από ύποπτη χώρα προέλευσης (Μπαχάμες), «περνούν» σε χώρα όπου τότε δεν είχε αυστηρούς κανόνες διακίνησης (Ελλάδα) και καταλήγει σε χώρα της Ε.Ε. με – ανέκαθεν – αυστηρότερους κανόνες». Η εφημερίδα "Real News" για το ίδιο ζήτημα αναφέρει πρωτοσέλιδα τον Σημίτη ως παραλήπτη του συγκεκριμένου εμβάσματος από τις Μπαχάμες.
Αυτά και άλλα περισσότερα βρίσκονται στην διάθεση των αρχών και αναδύουν την οσμή του βόθρου της μεταπολιτευτικής πολιτικής σκηνής, που μας οδήγησε στον όλεθρο και τώρα μάχεται με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή για να μην έρθει στα πράγματα η μοναδική πολιτική δύναμη που επιθυμεί την κάθαρση της κόπρου του Αυγεία.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: