Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Κοσμοσυρροή στο Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο για την παρουσίαση της εκδόσεως του νέου βιβλίου του Συναγωνιστή Αλεξανδράκη - Φωτορεπορτάζ


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη με τίτλο «Έθνος και Πατρίδα εναντίον Παγκοσμιοποίησης». 
Την εκδήλωση συντόνισε η Συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη Τσάμη, η οποία τόνισε την αναγκαιότητα των Εθνικών Αγώνων στους μαύρους καιρούς της Παγκοσμιοποίησης που περιγράφονται στο πόνημα που παρουσιάστηκε.

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ένας άνθρωπος που έχει βιώσει την μανία των «δημοκρατών» της Παγκοσμιοποίησης, που μόνο πανηγύρι δεν έστησαν για την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στην οποία επίθεση ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρότατα. Ο Συναγωνιστής τόνισε τις συνιστώσες της δράσεως της Παγκοσμιοποίησης, το μίσος ενάντια στα Έθνη και τον δύσκολο αγώνα που έχουμε να δώσουμε όλοι εμείς, με τις Σημαίες μας Ψηλά.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος περιέγραψε αδρά τα περιεχόμενα του βιβλίου και τους λόγους που οδήγησαν στην έκδοσή του. Από την διαρροή των απόρρητων εγγράφων του Open Society Foundation μέχρι την συστηματική δράση του εν λόγω ιδρύματος ακόμα και στην δίκη της Χρυσής Αυγής, πρόκειται πραγματικά για μία μάχη των Εθνών εναντίον των ταγών της Παγκοσμιοποιήσης, που μαίνεται λυσσαλέα στις μέρες μας.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε επισταμένα στις αλλαγές που σημειώνονται στα βιβλία ιστορίας, θυμίζοντας με νόημα ότι το βιβλίο της Ρεπούση εκδόθηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε επιγραμματικά στους Εθνικούς Αγώνες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και στον αποκλεισμό που του επιφυλάσσουν οι ταγοί της πολιτικής μας ζωής, που ουσιαστικά αποτελούν ένα ενιαίο κόμμα, συμφωνώντας επί της ουσίας σε όλα τα βασικά νομοθετήματα – επιταγές της Παγκοσμιοποιήσεως.

Επιταγές που βγαίνουν από πλουτοκράτες «φιλάνθρωπους», όπως ο περί ου ο λόγος Τζορτζ Σόρος, και διοχετεύονται μέσω ενός μεγάλου δικτύου ΜΚΟ, που θρέφονται με δισεκατομμύρια δολαρίων για να ασκούν αντεθνική πολιτική. Καθόλου απορίας άξιον που λύσσαξαν όταν τέθηκε η δράση τους, όπως η διδαχή της ανωμαλίας σε ανηλίκους, εκτός νόμου στην Ρωσία.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους Συναγωνιστές να ψέλνουν το ύμνο του Κινήματος.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: