Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Έντονη οργή των Μακεδόνων στις ΗΠΑ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από ΝΔ και Μητσοτάκη

Έντονη οργή των Μακεδόνων στις ΗΠΑ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από ΝΔ και Μητσοτάκη
Η ενδοτική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων προκάλεσε την έντονη αντίδραση και παρέμβαση της Παμμακεδονικής Ένωσης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Θυμίζουμε, καταρχάς, τι είχε υποστηρίξει ο νυν αρχηγός της ΝΔ πάνω στο ζήτημα αυτό: «Υπάρχει επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης επικυρωμένη δις από την Εθνική Αντιπροσωπεία, για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, erga omnes».
Απαντώντας, η Παμμακεδονική Ένωση, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι δηλώσεις του Μητσοτάκη «προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα» και εκφράζει την απορία της για την «αγωνία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην αλλάξει η λανθασμένη θέση της κυρίας Μπακογιάννη που διαιωνίζεται από το 2007».
Στην ανακοίνωση, που υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης Στέλιος Κυριμλής, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Φιλιππίδης και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κομνηνός, τονίζεται: «Ως Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, μέσα από σκληρούς αγώνες και υπό αντίξοες συνθήκες, με πολλούς εχθρούς αλλά και την στήριξη όλης της ομογένειας και των συμπατριωτών μας στη γενέτειρα, έχουμε καταφέρει να κρατάμε ψηλά το εθνικό μας φρόνημα. Ως εκ τούτου δεν θα δεχθούμε παιχνίδια στην πλάτη της ιστορίας και της ταυτότητας μας! Δεν θα δεχθούμε μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της Μακεδονίας, δεν θα δεχθούμε την ώρα που το κρατίδιο των Σκοπίων βρίσκεται σε δεινή θέση να συνεχίσουν τα πολιτικά κόμματα με ηττοπάθεια και έλλειψη ιστορικής συνείδησης».
Η Παμμακεδονική Ένωση εκτιμά ότι λύση με σύνθετη ονομασία ακόμα και erga omnes θα βάλει ακόμα περισσότερο νερό στον μύλο του σκοπιανού αλυτρωτισμού. «Εμείς οι Μακεδόνες που ζούμε στις ΗΠΑ», καταλήγει η ανακοίνωση, «είμαστε περήφανοι που μόνο κόμμα μας είναι η Ελλάδα, που μόνη σκέψη μας είναι η Ελλάδα και μόνο κίνητρο στον αγώνα για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας είναι η γνώση και ο σεβασμός στα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας! Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, καταδικάζει κάθε παιχνίδι στην πλάτη της πατρίδας μας, δεν δεχόμαστε κύριε Μητσοτάκη, την επανάληψη της ιστορίας, από την οποία δυστυχώς δεν δείχνετε να έχετε διδαχθεί!».
Προφανώς, οι Έλληνες της Παμμακεδονικής Ένωσης δεν θα έχουν πληροφορηθεί ότι το νέο «τάργκετ γκρουπ» εν δυνάμει ψηφοφόρων της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα γι’ αυτό και το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ απαξιώνεται και χαρίζεται στους σκοπιανούς σφετεριστές της. Η οργή των Μακεδόνων στις ΗΠΑ για την Εθνικά απαράδεκτη στάση (και) του Μητσοτάκη στο ζήτημα των Σκοπίων πρέπει να μεταφερθεί σ’ ολόκληρο τον Ελληνισμό, εντός και εκτός του Ελληνικού κράτους, ακριβώς για να καταλάβουν όλοι ότι κανείς πολιτικάντης δεν μπορεί να μείνει πολιτικά αλώβητος και ατιμώρητος με τέτοιου είδους απαράδεκτες τοποθετήσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα εντός του Κοινοβουλίου που δεν δέχεται καμία άμεση ή έμμεση παραχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: