Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Συνελήφθη κατά συρροή ψυχοπαθής βιαστής στον Πειραιά!

Στα κρατητήρια της αστυνομίας θα παραμείνει ο 29χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά, ο κατηγορούμενος θα εξεταστεί από ομάδα ψυχιάτρων, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.
Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του.
Οι αστυνομικοί που τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα του 29χρονου είναι ανήλικη, έχουν εξιχνιάσει έως τώρα έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην πλειονότητά τους μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών.
Ο δράστης τις ακινητοποιούσε και ασελγούσε σε βάρος τους, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος αυτός να εμπλέκεται και σε αρκετές ακόμη επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.
Η προφυλάκισή του ή ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: