Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ο Αναστασιάδης επιχειρεί να αφελληνίσει την Κύπρο

Ο Αναστασιάδης επιχειρεί να αφελληνίσει την Κύπρο
Με γοργούς ρυθμούς και ενίοτε αθορύβως προχωρά το σχέδιο ομοσπονδοποίησης-τουρκοποίησης της Κύπρου, ένα μακάβριο σχέδιο που εμπνεύστηκαν εδώ και 50 χρόνια οι Αγγλοαμερικανοί ιμπεριαλιστές και ενστερνίστηκαν οι τούρκοι. Το μακάβριο του σχεδίου έγκειται στο γεγονός ότι την Κύπρο και την Ελλάδα κυβερνούν πολιτικοί που δεν είχαν καν γεννηθεί το 1974 (εισβολή των τούρκων στην Μεγαλόνησο), πολιτικοί οι οποίοι είναι πράκτορες των Νεοταξιτών και δέσμιοι της κομμουνιστικής τους ιδεολογίας.
Το σχέδιο ομοσπονδοποίησης είναι απλό: Η υποταγμένη στους Νεοταξίτες κυβέρνηση των Αθηνών σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον υπάκουο Αναστασιάδη θα συμφωνήσουν στην Διάσκεψη της Γενεύης  που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου να αλλάξει η Κύπρος ταυτότητα, τουτέστιν η Μεγαλόνησος να χάσει την ιστορική της μνήμη, να απολέσει τον εθνισμό της και να αποποιηθεί την σύμπλευση της με τον Ελληνισμό. Ο στόχος είναι να γίνει η Κύπρος απόλυτα χειραγωγήσιμη, να ακρωτηριασθεί μια για πάντα από τον ελληνικό κορμό, να υποταχθεί σε ισραηλίτικα οικονομικά συμφέροντα και να ενταχθεί σε βάθος χρόνου στον τουρκικό κορμό.
Οι πολιτικοί του «δημοκρατικού τόξου» της Ελλάδας και Κύπρου από το 1974 έως σήμερα κάνουν διαγωνισμό παγκόσμιας υποτέλειας. Η εκκολαπτόμενη δήθεν λύση του Κυπριακού, δηλαδή η ομοσπονδοποίηση, πέραν της τουρκοποίησης του νησιού θα καταστήσει όμηρο και την μητροπολιτική Ελλάδα. Σταδιακά αλλά σταθερά το «δημοκρατικό τόξο» της Αθήνας και της Λευκωσίας καθιστά τους τούρκους και τους Ισραηλινούς «προστάτες» της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου, ενώ στο βάθος του ορίζοντα θα εμφανιστεί μειονοτικό πρόβλημα στην Θράκη που θα προσέλθει να επιλύσει κάποια μελλοντική διάσκεψη στην Γενεύη, λαμβάνοντας υπόψη τους διεθνείς διακανονισμούς που έγιναν για το Κόσοβο και την Κύπρο, διακανονισμοί που για το μεν Κόσοβο αναγνωρίστηκαν και από την Ελλάδα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα αναγνωριστούν και για την Μεγαλόνησο.
Η πενταμερής διάσκεψη ξεκίνησε στην Γενεύη με την σύνθεση τριών κρατών (Ελλάδα, Τουρκία, Βρετανία) και την παρουσία των εκπροσώπων της Ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κοινότητας, τουτέστιν απουσιάζει καταφανώς η οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία θα θεωρείται πλέον εκλιπούσα από την επομένη της όποιας συμφωνίας. Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους η συμφωνία, η οποία ήδη έχει εκκολαφθεί στα γνωστά μαγειρεία του διεθνούς Σιωνισμού, θα κινείται προς την κατεύθυνση ομοσπονδοποίησης της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ονομασία «United Federal Cyprus», η δε τουρκική μειοψηφία θα έχει το δικαίωμα αρνησικυρίας για όλες τις σημαντικές αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης.
Η εξουσία θα ασκείται εκ περιτροπής από Έλληνα και Τούρκο πρόεδρο, ενώ θα διαλυθεί το μόνο αμυντικό μέσο της Κύπρου, η Εθνική Φρουρά. Τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής θα παραμείνουν στην Μεγαλόνησο, δηλαδή η Κυπριακή Δημοκρατία θα αφοπλιστεί και ο τουρκικός στρατός κατοχής με νατοϊκό μανδύα θα παίζει το ρόλο του αποικιακού εγγυητή της ασφάλειας του ομόσπονδου μορφώματος. Ο ισραηλολάγνος, κοινοτάρχης πλέον, Αναστασιάδης προδήλως θα επιχειρήσει την παράκαμψη της θέλησης του ελληνοκυπριακού λαού με την επιβολή μιας λύσης η οποία έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το σχέδιο Ανάν, που είχε απορριφθεί δια μέσου δημοψηφίσματος με ποσοστό 76%. Σημειώνεται ότι εφόσον ο Αναστασιάδης υπογράψει την όποια συμφωνία στην Γενεύη, η εκ των υστέρων διεξαγωγή δημοψηφίσματος δεν θα έχει κανένα νομικό αποτέλεσμα, καθ’ όσον στην διεθνή νομολογία τα δημοψηφίσματα προηγούνται των υπογραφών μιας συμφωνίας και όχι το αντίστροφο.
Ο Αναστασιάδης ο οποίος ήταν διαπρύσιος θιασώτης του σχεδίου Ανάν μεταλλάσσει τους Ελληνοκύπριους σε μη Ελληνοκύπριους και οδηγεί τον Ελληνισμό σε περιπέτειες. Ο ελληνικός λαός στο σύνολο του πρέπει να βρει την δύναμη και το κίνητρο να αντιταχθεί στην γεωπολιτική πίεση του οθωμανικού-σιωνιστικού άξονα και στους εκβιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αλλιώς πολύ σύντομα «θα βρεθούμε όλοι οι Έλληνες σε συλλογική αναζήτηση της ιστορικής ευθανασίας, υπό τον όρο να σκηνοθετηθούν έτσι τα πράγματα, ώστε κανείς να μην έχει την άμεση ευθύνη (Παν. Κονδύλης)».
Η ιστορία το 2017 μας θέτει και πάλι προ των ευθυνών μας. Το ελληνικό έθνος πρέπει να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει μια υπαρξιακή απειλή, διότι η προαποφασισμένη από τα μαγειρεία του διεθνούς Σιωνισμού λύση του κυπριακού προβλήματος είναι απειλή για την επιβίωση μας ως έθνος.
Γ. Λιναρδής
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: