Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ 6ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, οι κομμουνιστοσυμμορίτες και οι θλιβεροί ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους που κυβερνούν την χώρα, έθεσαν… υπερήφανο βέτο σε μια απλή διαμαρτυρία-καταγγελία της Ε.Ε. για την συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κομμουνιστική Κίνα. Μάλιστα, κάποιοι ψεκασμένοι ξεπλένηδες, πανηγύριζαν τότε, χαρακτηρίζοντας το βέτο απόδειξη της… εθνικής ανεξαρτησίας του αθλίου μνημονιακού-μπανανιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν.
Τώρα, τα ίδια κατοχικά ανδρείκελα, δεν έβγαλαν άχνα και υπέγραψαν την νέα 6μηνη παράταση των παράλογων και εκδικητικών οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσσίας, που εκτός των άλλων, οδηγούν στον αφανισμό μεγάλες κατηγορίες Ελλήνων αγροτών που εξήγαγαν τα προϊόντα τους στην Ρωσσία (π.χ. των ροδακινοπαραγωγών), άρα βλάπτουν σοβαρά την ίδια την ελληνική οικονομία!
Η απόφαση για την 6μηνη παράταση ανακοινώθηκε με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η τυπική απόφαση για την παράταση για έξι μήνες των οικονομικών κυρώσεων έναντι της Ρωσίας ελήφθη. Η απόφαση αυτή ακολούθησε την έκθεση του προέδρου της Γαλλίας Μακρόν και της καγκελαρίου Μέρκελ στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Ιουνίου και αφορούσε την εφαρμογή των συμφωνιών του Μίνσκ. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για την παράταση των κυρώσεων για έξι μήνες. Το Συμβούλιο σήμερα ομόφωνα υιοθέτησε τυπικά και εγγράφως την απόφαση αυτή».
Τσίπρα και Καμμένε, να σας χαίρονται τα αφεντικά σας!
(ΥΓ): Στα τέσσερα, στα τέσσερα!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: