Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Νέα χυδαία πρόκληση του Γεωργιάδη της ΝΔ: «Ανάψτε ένα κεράκι για όσους ψηφίσαμε τα Mνημόνια»!

Νέα χυδαία πρόκληση του Γεωργιάδη της ΝΔ: «Ανάψτε ένα κεράκι για όσους ψηφίσαμε τα Mνημόνια»!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα όσα γράφαμε για το νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας του Γεωργιάδη εναντίον των μακροχρόνια άνεργων και ο αποκαλούμενος από την νυν σύζυγό του ως «Μπουμπούκος» φρόντισε να ξαναχτυπήσει.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Ανάπτυξης της Χώρας υποστήριξε ότι στο πρόσφατο Eurogroup, όπου για μια ακόμη φορά επιβλήθηκε η θέληση της Μερκελικής Γερμανίας, «μας δώσανε πολλά λεφτά» και μάλιστα «δωρεάν»!
Kαι με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει πρόσθεσε ότι τα πράγματα σήμερα θα ήταν χειρότερα «αν κάποιοι σαν κι έμενα δεν είχαν βγει πριν από την εποχή των Μνημονίων να φάνε ξύλο και να τους βρίζουν Γερμανοτσολιάδες οι Αγανακτισμένοι και όλες τις άλλες μπούρδες. Τώρα θα κλαίγαμε όλοι μαζί».
Εκεί, όμως, που το τερμάτισε τελείως ήταν λίγο νωρίτερα, όπου δείχνοντας τι είδους πολιτικό «βόθρο» εκπροσωπεί, είπε τα εξής: «Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας και ας ανάψουμε ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες σε όσους ψηφίσαμε τα Μνημόνια ενάντια στον λαϊκισμό…»
Θυμίζουμε ότι ο ανάλγητος και βαθύτατα αντιλαϊκός και απάνθρωπος αυτός τύπος εκτός από υπουργός είναι και αντιπρόεδρος της ΝΔ! Κάτι δηλαδή σαν «υπαρχηγός», εάν χρησιμοποιούσαμε και εμείς τους γελοίους όρους της εξίσου γελοίας «χρυσαυγιάδας»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: