Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

1.280 λαθρομετανάστες ήλθαν τον Μάρτιο στα νησιά! Ούτε ένας δεν επέστρεψε στην Πατρίδα του

1.280 λαθρομετανάστες ήλθαν τον Μάρτιο στα νησιά! Ούτε ένας δεν επέστρεψε στην Πατρίδα του
Γέμισε ψέματα τον λαό η Ν.Δ. - Μέσα σε καθεστώς σιωπής από τα ΜΜΕ συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες στα νησιά. 
Βγήκε η κυβέρνηση αρχές Μαρτίου και είπε ότι καταργεί τις αιτήσεις ασύλου. Και τι σημασία έχει αυτό; Καμία! Καμία γιατί ούτε ένας δεν επαναπροωθήθηκε, όπως μας έλεγαν οι ψεύτες του Μητσοτάκη τόσο οι πολιτικοί, όσο και οι χρυσοκάνθαροι προπαγανδιστές των καναλιών.
Έτσι 1η του μηνός Απριλίου, βάρκα με 39 λαθρομετανάστες αφγανικής και αφρικανικής καταγωγής έφτασε στην Λέσβο. Μεταφέρθηκαν σε ένα παρεκκλήσι έξω από το χωριό, όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον για 14 μέρες σε καραντίνα στο πλαίσιο των αποφάσεων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά την παρέλευση της περιόδου της απομόνωσης αναμένεται να μεταφερθούν σε κλειστή δομή στην ενδοχώρα.
Τον Μάρτιο συνολικά και σύμφωνα με στοιχεία της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 1.280 λαθρομετανάστες. Από αυτούς 851 πέρασαν στη Λέσβο, 415 στη Χίο και 216 στη Σάμο.

Αυτό που μένει από το γεγονός είναι ότι μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας, όχι πέντε, όχι δέκα, αλλά 1.280 λαθρομετανάστες στα νησιά και κανένα κανάλι δεν είπε λέξη! Αυτό δείχνει για μια ακόμη φορά ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχει ένας μηχανισμός προπαγάνδας που θυμίζει κράτος ολοκληρωτικό και καθόλου άστοχα δεν είχαμε αποκαλέσει την Ελλάδα της ΝΔ Βόρειο Κορέα της Ευρώπης.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: