Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γύφτοι τραυμάτισαν αστυνομικούς στο Ζεφύρι!

Νέα επεισόδια στο Ζεφύρι, μεταξύ αστυνομικών και γύφτων! Ομάδα 100 γύφτων επιτέθηκε εναντίον περιπολικού της ΕΛΑΣ, κοντά στο τοπικό ΑΤ. Πριν την επίθεση, είχαν "φροντίσει" να σταματήσουν το όχημα, βάζοντας κάθετα έναν κάδο στο δρόμο. Στη συνέχεια, χτύπησαν έναν αξιωματικό της ΕΛΑΣ που επέβαινε στο όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του!
Ο τραυματισμός δύο αστυνομικών, ήταν το αποτέλεσμα της συμπλοκής ένστολών της ομάδας ΔΙΑΣ με γύφτους, νωρίς το απόγευμα, στο Ζεφύρι των αναρίθμητων προβλημάτων. Τα γεγονότα ξεκίνησαν όταν γύφτος επιτέθηκε σε γυναίκα στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Εθνικής Αντιστάσεως και της άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα που έφερε στο λαιμό της. Όταν επιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να συλλάβουν το δράστη, δέχθηκαν επίθεση για πολλοστή φορά από γύφτους, με πέτρες και ξύλα.
Φυσικά, οι αρμόδιοι δεν αντιδρούν στις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δέχονται συνεχώς βίαιες και ληστρικές επιθέσεις από τους γύφτους, οι οποίοι δεν διστάζουν να επιτίθενται στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και στις ομάδες της ΔΙΑΣ, όταν αυτές καταφτάνουν για να επιβάλλουν την τάξη. Σημειωτέον ότι στην περιοχή έχουν θεαθεί στελέχη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων αλλά και στελέχη ΜΚΟ, που υποδαυλίζουν, όπως μας λένε οι κάτοικοι, τα φαινόμενα βίας και ανομίας στους κόλπους των γύφτων.
Όλοι εκεί συμφωνούν ότι δεν πάει άλλο. Οι γύφτοι, λυμαίνονται την περιοχή, υποβαθμίζοντάς την τραγικά, με την ενθάρρυνση των ΜΚΟ.
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8995:Γύφτοι-τραυμάτισαν-αστυνομικούς-στο-Ζεφύρι&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Δεν υπάρχουν σχόλια: