Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ,


Έρευνα πραγματοποίησε στα Χανιά η γνωστή εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων Cretan Polls με θέμα την «πολιτική συγκυρία στο Ν. Χανίων».

Το 65,5% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει την νομιμοποίηση να λάβει τα μέτρα που λαμβάνει.
Το 59,7% πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση θα χειροτερεύσει ή πως η χώρα θα πτωχεύσει.
Το 58,9% των ερωτηθέντων Χανιωτών δηλώνει πως είτε θα απέχει από τις εκλογές, είτε θα ψηφίσει λευκό-άκυρο, είτε δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.

Όπως είπε στο Flashnews.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της Cretan Polls κ. Ηλίας Κυριακόπουλος "τα στοιχεία της έρευνας είναι δραματικά και είναι σε συστοιχία με το πανελλαδικό επίπεδο. Ειδικά τα μέτρα που λαμβάνονται απο την κυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ιδιαιτέρως σκληρά προς κάποιες κατηγορίες και δημιουργούν ένα έντονα αρνητικό περιβάλλον".
Επίσης οι ερωτηθέτες εξέφρασαν και τις θετικες ή τις αρνητικές τους γνώμες για τους τέσσερεις βουλευτές του Ν.Χανίων κ.κ.Βαλυράκη,Δαμιανάκη,Κουρουπάκη,Μαρκογιαννάκη, για τον πολιτευτή της ΝΔ κ.Βολουδάκη και για τον Δήμαρχο Χανίων κ.Σκουλάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ.Βουλγαράκη.

ΣΧΟΛΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΑΛΑ?ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΟΥΜΕ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: