Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 22%-23% η πραγματική ανεργία

Το κοινωνικό κραχ της ανεργίας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, παρουσίασαν σήμερα οι …παχυλόμισθοι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ως αποτέλεσμα της μνημονιακής ταφόπλακας που υπερψήφισαν, με χέρια και με πόδια, οι πολιτικάντηδες και ψευτοπατριώτες του Ελληνικού Κοινο-βολευτηρίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την οικονομία (ποιας οικονομίας;;) και την απασχόληση (ποιας απασχόλησης;;), η ανεργία θα ανέλθει στατιστικά σε ποσοστό 17%-18% (900.000 άτομα), στην πραγματικότητα, όμως, θα ανέλθει στα επίπεδα του 22% – 23% (1.200.000 άτομα), δηλ. στα επίπεδα των πρώτων ετών της δεκαετίας του 1960.
Τα νούμερα, βέβαια, που μας παρουσιάζουν τα «νούμερα» της πατροναρισμένης εργατικής… ηγεσίας, της μακροχρόνιας αυτής, ευνοημένης κάστας … εργατοϋπαλλήλων, δεν είναι κάτι άγνωστο στην Ελληνική κοινωνία, μιας και βιώνει στο πετσί της την μνημονιακή πολιτική σε συνδυασμό με την αύξηση των προστατευόμενων, από τα λαμόγια των κοινοβουλευτικών εδράνων, λαθρομεταναστών. Συνεπώς όσο και να υπολογίζουν τους δείκτες ανεργίας τόσο και υψηλότερους θα τους βρίσκουν…. 
Όσο για την κατάντια του ΟΑΕΔ και λοιπών …φιλόπτωχων (και μόνο για τους, λαθρο και μη, μετανάστες) ιδρυμάτων, εκεί λεφτά υπάρχουν. Πολλά λεφτά που δεν περισσεύουν για τον Ελληνικό Λαό…. Διότι πληροφοριακά (και… τσιμουδιά από τους εργατοπατέρες) οι αλλοδαποί άνεργοι δικαιούνται, εκτός από τα επιδόματα τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, πληθώρα άλλων ενισχύσεων, όπως ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας, ειδικό βοήθημα μετά από τρίμηνη παραμονή στα μητρώα των ανέργων, για ανεξόφλητες αποδοχές λόγω αφερεγγυότητας του εργοδότη, εποχιακά βοηθήματα του Ν.1836/89 και πάει λέγοντας. Μεγαλεία για τους μετανάστες και κανονικό, καταπρόσωπο «φτύσιμο» των δεινοπαθούντων Ελλήνων ανέργων..
Και όσο για τα καραγκιοζιλίκια της ψυχοπονιάς των καναλόπληκτων εργατοπατέρων, τον περασμένο Ιανουάριο σε συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ ήταν εκεί, παρούσα, μιας και «διαχρονικά έχει δείξει την αλληλεγγύη της στους λαθρομετανάστες, αναλαμβάνοντας και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την επίλυση επειγόντων προβλημάτων και αιτημάτων, όπως τη χορήγηση ασύλου, (…) την άμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και εισπρακτικές λογικές…». Αυτή είναι η χυδαία υποκρισία και ξετσιπωσιά των κατάπτυστων καλοθρεμμένων της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. 
Εμείς βροντοφωνάζουμε : ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ= ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ! 
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/09/28/%cf%83%cf%84%ce%bf-22-23-%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: