Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έδωσαν το ΣΕΦ στους μουσουλμάνους για προσευχή, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ στους Βορειοηπειρώτες!

“…Αγαπητοί συμπατριώτες μας έχουν ισοπεδώσει. Αυτά δεν τα τόλμησε ούτε ο Χότζας. Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους θα πρέπει να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα στο καθεστώς του Μπερίσα. Όποιος δεν συμμετέχει σε αυτήν την καθοριστική για το μέλλον μας προσπάθεια, ας το έχει βάρος στην συνείδησή του πως προτίμησε την πολυθρόνα και πούλησε την πατρίδα του.”
Μαίανδρος Γιάννενα - Μήνυμα: Παραθέτω μία ανακοίνωση ενός συλλόγου Βορειοηπειρωτών, για να νιώσετε το κλίμα που επικρατεί στη σκλαβωμένη Ήπειρο, με την “κατάργηση” της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας από την κυβέρνηση Μπερίσα: Αγαπητοί συμπατριώτες, επανερχόμαστε και σας υπενθυμίζουμε πιο δυνατά, πως παρ’ όλα τα εμπόδια, την σκόπιμα μη ξεκάθαρη εικόνα πληροφόρησης που έχουμε από τις Αλβανικές αρχές, σήμερα σας καταθέτουμε τους λόγους που πρέπει να παραβρεθούμε σε αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας με εθνικοπατριωτικό σκοπό και μόνο. Στις 2/10/2011 στις 11:00 στο ΚΑΡΑΒΕΛ. Σας ζητάμε συγνώμη για την αλλαγή της τοποθεσίας.
Ο χρόνος, οι οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας σήμερα, λειτουργικά θέματα του ΣΕΦ, δεν μας επιτρέψαμε να διοργανώσουν την εκδήλωση αυτή , εκεί όπως θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν μας κάμπτει και προχωράμε ποιο δυνατά. Όλοι μαζί συσπειρωμένοι γύρω από ένα σκοπό και μόνο. Την δυνατή απάντηση στις συνεχόμενες προκλήσεις της Αλβανικής κυβέρνησης.
 Μάθετε αγαπητοί συμπατριώτες, πως :
 1. Το συνταγματικό δικαστήριο των Τιράνων, με συνταγματική απόφαση αναγνωρίζει μόνο δυο μειονότητες στην Αλβανία, τους Ρομά και τους αδελφούς μας βλάχους, ενώ εμάς μας θεωρεί εθνοπολιτιστική ομάδα.
 2. Τα παιδιά μας που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, δεν θα έχουν δικαίωμα εγγραφής ως Έλληνες, στα μητρώα της Αλβανίας.
3. Ακύρωσε σε όλους τους αδελφούς μας , την επαναφορά της εθνικότητάς τους που έχουν κερδίσει με δικαστική απόφαση.
 Θέματα Απογραφής:
1. Ποινικοποιεί τον αυτοπροσδιορισμό.
2. Μας θεωρεί εκπολιτιστική ομάδα.
3. Μας στερεί την μητρική μας γλώσσα από το ερωτηματολόγιο.
4. Δεν επιτρέπει στον εκπρόσωπο μιας οικογένειας να δηλώσει την εθνικότητα (όπως την χαρακτηρίζουν αυτοί) για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, παρά μόνο τα υπόλοιπα στοιχεία.
5. Δεν εξασφαλίζει διαφάνεια στην επεξεργασία των δεδομένων.
 Δηλαδή , αγαπητοί συμπατριώτες μας έχουν ισοπεδώσει. Αυτά δεν τα τόλμησε ούτε ο Χότζας. Γι’ αυτόν και πολλούς άλλους λόγους θα πρέπει να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα στο καθεστώς του Μπερίσα. Όποιος δεν συμμετέχει σε αυτήν την καθοριστική για το μέλλον μας προσπάθεια, ας το έχει βάρος στην συνείδησή του πως προτίμησε την πολυθρόνα και πούλησε την πατρίδα του. Όλοι μαζί στις 2/10/2011 στις 11:00 στο ΚΑΡΑΒΕΛ.”
 Ομοσπονδία Κάτω Δρόπολης “Οι Αντιτάνες”
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/09/27/%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%cf%86-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: