Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Σύμφωνα με τα εντεταλμένα και πολλαπλώς ξεφωνημένα παπαγαλάκια της ψευτοκυβέρνησης του μνημονίου, προ μηνός περίπου καταργήθηκε το περιβόητο άσυλο, με την υπερψήφιση από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ-ΔΗΣΥ του σχετικού με την παιδεία νομοσχεδίου, εν μέσω ανεξήγητων πανηγυρισμών. Εμείς, από την πρώτη ώρα είπαμε πως όλα αυτά είναι παραμύθια και ιστορίες για αγρίους. Δεν πέσαμε καθόλου έξω. Το «άσυλο» ζει και βασιλεύει κι όχι μόνο στα πανεπιστήμια, αλλά (ατύπως, υπό το κλίμα τρομοκρατίας της άκρας αριστεράς) και στα σχολεία ακόμα!
Την Παρασκευή τα ξημερώματα λοιπόν, «άγνωστοι»  κουκουλοφόροι «νεαροί, μέλη συμμορίας της αριστεράς και της… προόδου, εισέβαλλαν στο υπό κατάληψη 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και άρχισαν να καταστρέφουν ανενόχλητοι ότι εύρισκαν μπροστά τους: γραφεία, θρανία, τζάμια, υπολογιστές, φωτοτυπικά μηχανήματα κ.τ.λ. Οι ζημιές που προκάλεσαν οι βάνδαλοι αναρχοκομμουνιστές, για να κάνουνε την… παρέμβασή τους, ανέρχονται στα 60.000 ευρώ!!! Να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο σχολείο είχε προσφάτως ανακαινισθεί, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Το θέμα είναι το εξής: το 3ο Λύκειο της Κομοτηνής δεν βρίσκεται σε καμιά ερημιά. Είναι μέσα στην πόλη. Έτσι, λοιπόν, οι βανδαλισμοί των ακροαριστερών τραμπούκων ακούγονταν πεντακάθαρα μέσα στην νυχτερινή ησυχία της πόλης, τουλάχιστον σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Ποια ήταν η στάση της αστυνομίας (και όταν λέμε «της αστυνομίας», δεν εννοούμε τους απλούς αστυνομικούς, αλλά την διοίκηση), που ασφαλώς και ειδοποιήθηκε με το πρώτο «μπαμ» που ακούστηκε; Ότι αδυνατούν να επέμβουν άμεσα, γιατί το σχολείο είναι υπό κατάληψη και μπορεί να δημιουργηθούν άλλου είδους προβλήματα (να βγάλει ανακοίνωση το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ κ.τ.λ.), ότι πρέπει να ειδοποιηθεί ο διευθυντής του σχολείου, να μεταβεί εκεί, να δει την κατάσταση και αν κρίνει ότι υπάρχει λόγος να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας κ.τ.λ., κ.τ.λ. Φέξε μου και γλίστρησα… Εν τω μεταξύ οι βάνδαλοι ολοκλήρωσαν την αριστερή πολιτική τους παρέμβαση και αποχώρησαν σαν κύριοι! Όσο για τις ζημιές, αυτές θα τις πληρώσει το αιώνιο κορόιδο: ο Ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: