Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση κόβει επιδόματα στους τρίτεκνους & πολύτεκνους

H κυβέρνηση, αφού έλαβε υπόψη της κάποιες εισηγήσεις σκληρών «εκσυγχρονιστών», αριστεριστών και νεοφιλελεύθερων, χτυπά ανοικτά τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους. Ο λόγος για την επίθεση σε όσους έχουν άνω των δύο τέκνων, είναι ότι αυτοί «επιβραδύνουν» τη διαδικασία διάλυσης του εθνικού κορμού και δυσχεραίνουν την κοινωνική μηχανική της αριστεράς, καθώς φέρνουν στον κόσμο ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσέξτε: σύμφωνα με κάποιους που υποβάλλουν στους κυβερνώντες τις πολιτικές που αυτοί θα ακολουθήσουν, οι πολύτεκνοι είναι άτομα συντηρητικά, πολλοί εξ αυτών «ακροδεξιοί», «θρησκόληπτοι» και αποτελούν τροχοπέδη στη «φιλελευθεροποίηση» των κοινωνικών σχέσεων.
Αυτά μας είπε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντάς μας επίσης ότι η πολιτική αυτή κατά των πολυτέκνων, έχει τη σιωπηλή συναίνεση των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ & Οικολόγων. Επίσης, στην κυβέρνηση θεωρούν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από την Εκκλησία, πολλοί εκ των ιεραρχών της οποίας «φλερτάρουν» με την κυβέρνηση. Το κόψιμο των επιδομάτων των πολυτέκνων, είναι βέβαια αντισυνταγματικό και θα προσβληθεί στα δικαστήρια. Θα κοπεί αρχικά το επίδομα σε όσους τρίτεκνους έχουν εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ (συνολικά και οι δύο γονείς).
Φυσικά, όλα «στήθηκαν» στην εντέλεια, με τον Τύπο να παρουσιάζει γνωστή τηλεπαρουσιάστρια να εισπράττει το επίδομα, ώστε να υπάρξει βάση για τα όσα ακολουθούν... Λες και αυτή ήταν το πρόβλημα! Την ίδια ώρα που κόβονται τα επιδόματα στους τρίτεκνους & πολύτεκνους, αυξάνονται τα κονδύλια που χορηγούνται για τη «φιλοξενία» λαθρομεταναστών. Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές με τη βούλα!
Τέλος, η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος, μας ενημερώνει πως «μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της κυβέρνησης για την επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων στη χορήγηση του πολυτεκνικού επιδόματος θεωρεί ότι αυτό αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στην πρωτοφανή επίθεση και στην κάθε άλλο παρά αντικειμενική και ισότιμη αντιμετώπιση που υφίσταται η Πολυμελής Οικογένεια με Τρία Τέκνα από την κυβερνητική πολιτική», και καλεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Δημαρχείο Γαλατσίου, 3ος όροφος) σε συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας, «με σκοπό την πλήρη ενημέρωση του κοινού για τις θέσεις της ΟΠΟΤΤΕ και τους τρόπους προάσπισής των δικαιωμάτων των τριτέκνων».
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9016:Η-κυβέρνηση-κόβει-επιδόματα-στους-τρίτεκνους-πολύτεκνους&catid=96:oikonomia&Itemid=283

Δεν υπάρχουν σχόλια: