Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Σόρος: Επικίνδυνος ο Τραμπ, πρόβλημα ο Ορμπάν αλλά το χειρότερο είναι η άνοδος της Μελόνι στην Ιταλία


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ο 90χρονος πλέον Τζορτζ  Σόρος.

Εις ότι αφορά την πολιτική, ο σιωνιστής κερδοσκόπος μίλησε για «πολυάριθμους εχθρούς», συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ρωσίας, οι οποίοι αποτελούν όπως λέει «απειλή για τις ιδέες μιας ανοιχτής κοινωνίας»

Επίσης, αποκαλεί «πρόβλημα» τους πατριώτες Ορμπαν και Κατζίνσκι σε Ουγγαρία και Πολωνία,  υποστηρίζοντας ότι «αντιτίθενται στις αξίες στις οποίες ιδρύθηκε η ΕΕ».

Χαρακτηρίζει τον Τραμπ «προσωρινό φαινόμενο» αλλά «πολύ επικίνδυνο, καθώς παλεύει για την πολιτική του επιβίωση και θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει στην εξουσία» αφού,« έχει παραβιάσει το σύνταγμα» και« εάν χάσει  την προεδρία θα πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη».

Ωστόσο, αποκαλύπτει  ότι η «μεγαλύτερη ανησυχία» του  είναι η Ιταλία, όπου «η δημόσια υποστήριξη για την παραμονή μέλους της Ευρωζώνης μειώνεται και η πολιτική μετατοπίζεται προς την ακροδεξιά, με τη μορφή της Τζόρτζια Μελόνι του Fratelli d’Italia». Η οποία, έχει ξεπεράσει το 10% στις δημοσκοπήσεις! 

Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι οι εχθροί των παγκοσμίων τυράννων ή όχι ακόμα;

(ΥΓ): Σίγουρα θα ήταν και η Χρυσή Αυγή μεταξύ των πονοκεφάλων του Σόρος, αλλά ας όψονται κάποιοι «πατριώτες» που ψήφισαν την Νουδούλα και το λαμόγιο τον Βελόπουλο και τον απάλλαξαν απ’ αυτό το πρόσθετο άγχος!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: